Divendres, 17 de maig de 2024

cuina de bosc

02/05/2024
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | M. Lluvich / ACN
Tindrà una durada d'un curs acadèmic i s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre
30/04/2024
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu | Pere Català
És el primer cop que una escola de cuina entra a formar part d'aquest col·lectiu
29/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
15/03/2024
Una zona boscosa del Montsec d'Ares en una imatge d'arxiu
Una zona boscosa del Montsec d'Ares en una imatge d'arxiu | ACN
La mesura s'allargarà fins al 15 d'octubre, i caldrà una autorització per fer activitats amb risc d'incendi forestal
08/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
05/02/2024
Una vedruna per a conills a Gavet de la Conca
Una vedruna per a conills a Gavet de la Conca | M. Lluvich / ACN
La població d'aquest espècie a la Conca de Tremp està molt amenaçada, però ningú ho percep com un perill
13/12/2023
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"
11/12/2023
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre | Institut Hug Roger III
Al restaurant pedagògic, situat a l’Institut Hug Roger III de Sort, s’hi serviran productes de proximitat i de temporada
10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
31/08/2023
Imatge del fogó de gas d'una de les persones denunciades
Imatge del fogó de gas d'una de les persones denunciades | Agents Rurals
per Tomàs Garcia Espot
Les actuacions s’han efectuat en el marc dels controls rutinaris per prevenir els incendis forestals
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
31/07/2023
Restes dels fornals i el forn de ferro al bosc de Virós
Restes dels fornals i el forn de ferro al bosc de Virós | M. Lluvich / ACN
El jaciment es troba a 1.710 metres i ajudarà a conèixer millor les formes d'extracció i transformació del mineral
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
13/04/2023
Imatge d'una de les barreres col·locades a l'entrada del bosc comunitari
Imatge d'una de les barreres col·locades a l'entrada del bosc comunitari | PNAP
La mesura, aprovada per unanimitat pels veïns, també busca evitar els furts de llenya i ordenar la collita de bolets
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
16/02/2023
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp vol oferir una formació en l'excel·lència i formar personal de la restauració, venda i servei de vins i d'altres productes de la terra
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
10/11/2022
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa | Ajuntament de Tremp
L'objectiu ha estat millorar les competències per afavorir de manera òptima la inserció al mercat de treball
02/11/2022
Reproducció a escala del forn romà trobat al jaciment del bosc de Virós
Reproducció a escala del forn romà trobat al jaciment del bosc de Virós | ACN
S'ha fet una reproducció a escala per facilitar la comprensió del jaciment als visitants
25/10/2022
Imatge del bosc del Gerdar, al Pallars Sobirà
Imatge del bosc del Gerdar, al Pallars Sobirà | Ara Lleida
El Patronat de Turisme impulsa una activitat vinculada a l'ecoturisme que engloba 13 boscos de Ponent i el Pirineu
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
04/10/2022
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada | ACN
El col·lectiu ha celebrat a Sort la seva trobada anual, que serveix per intercanviar experiències i per reconèixer l’aposta pel producte de proximitat i els productors locals
30/09/2022
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat | Slow Food Catalunya
L'acte tindrà lloc el proper dilluns a l'Escola de Piragüisme de Sort
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
18/05/2022
La iniciativa ha comptat amb la participació de més de 200 estudiants des del 2019
La iniciativa ha comptat amb la participació de més de 200 estudiants des del 2019 | Projecte Boscos
L’objectiu és donar al jovent l’oportunitat de conèixer el bosc des de dins, sensibilitzar sobre les amenaces dels ecosistemes forestals i promoure la biodiversitat
Pàgina 1 de 4