Dissabte, 27 d'abril de 2024
televisió

Lo Racó del Pont guanya el «Joc de cartes» dedicat a la Noguera Pallaresa

El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques

Pallars Digital Pallars Jussà | 10 d'agost de 2023 a les 12:44
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant Lo Racó del Pont ha sigut el guanyador del programa de TV3 Joc de cartes d'estiu dedicat a la Noguera Pallaresa. L'establiment del Pont de Claverol, regentat pel Miguel Ángel López i l'Imma Farrús, va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX de Tremp i Cal Jou de Conques, amb un 7,2 de nota mitjana.

El servei va ser l'aspecte més ben considerat de Lo Racó del Pont, mentre que el menjar va despertar opinions més diverses, i va fer saltar alguns punyals. De fet, la relació qualitat-preu del restaurant va ser un dels punts que va generar més tensió, especialment amb el propietari de l'Alosa del Segle XX, David Vilanova, que ho va criticar durament. 
 
El presentador del programa, Marc Ribas, va destacar l'espai on s'ubica Lo Racó del Pont, "un bon mirador", però sobretot la seva "amfitriona insuperable". Les històries personals de cadascun dels participants també van jugar un paper important en aquest capítol, i Ribas va posar èmfasi en la "bonica, gran i complexa història" del Miguel Àngel i l'Imma.
 
Per la seva banda, la segona millor nota va ser la de l'Alosa del Segle XX de Tremp, amb un 6,6. Una qualificació que no va agradar gens als seus representants, i que ja vaticinaven abans que es fes pública la nota de Marc Ribas. "El programa acabarà amb nosaltres segons, i el primer no s'ho mereix; no és just", afirmava Esther Llovera, exparella de David Vilanova. "Ens han valorat molt baix (Lo Racó del Pont)", sentenciava.

Cal Jou de Conques, en tercera posició, va aconseguir un 6,4. "Un espai preciós, però molt jove", en opinió de Marc Ribas, mentre que la seva propietària, Inés Quintana, va afirmar que l'entorn mereixia més. Respecte al menjar, Quintana celebrava que tot i no ser professional del sector, la nota dels seus companys (un 6) la deixava "satisfeta".
 

346.000 espectadors

 
El programa dedicat a la Noguera Pallaresa va ser vist per 346.000 persones, i va obtenir un 23,1% de quota de pantalla, sent un dels programes de la cadena públic més seguits del dimecres, juntament amb el Telenotícies Migdia, i només superat pel TN Vespre.

 Recupera el programa Joc de cartes dedicat al Pallars


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació