Dissabte, 27 d'abril de 2024
restauració

Restauradors del Pallars es formen a la Fundació Alícia

Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"

Pallars Digital Tremp | 13 de desembre de 2023 a les 11:09
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
El programa Al teu gust, aliments del Pallars, de l’Ajuntament de Tremp, organitza de manera bianual les Jornades d’Innovació per als restaurants del Pallars. Es tracta d’una proposta formativa de dos dies i té l’objectiu de facilitar als professionals d’aquest sector eines de perfeccionament i reciclatge, així com per conèixer les noves tendències, crear i reforçar el treball en xarxa entre ells.


En el decurs de l’estada a les instal·lacions del Món Sant Benet de Sant Fruitós del Bages (el Bages), que va tenir lloc a finals de novembre, s’han dut a terme diferents sessions guiades per experts de la Fundació Alícia, així com altres sessions concretes conduïdes per experts d’àmbits concrets sobre les quals els restaurants participants havien mostrat un interès especial.

Entre d'altres, s'han dedicat sessions als fermentats com a tendència de salut i també gastronòmica, a la carn de caça, o a un tast de cerveses artesanes encarat a entendre i treballar amb aquest producte a la sala. També s'ha parlat de la carta de vins o de la cuina catalana per al dia a dia i com fer adaptacions concretes en funció de les intoleràncies o malalties cròniques.

Aquestes jornades formen part de l’aposta que fa el programa Al teu gust, aliments del Pallars, per l’acompanyament al sector agroalimentari amb accions de recerca, formació i innovació. Aquesta estratègia, sumada a la creació de sinergies entre el sector públic i privat, té com a objectiu final posicionar el Pallars com un territori innovador en agroalimentació.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació