Dimecres, 19 de juny de 2024
Política de privacitat de PallarsDigital.cat

A continuació, PallarsDigital.cat li informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l'usuari a través del web www.naciodigital.cat i la app PallarsDigital.cat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de PallarsDigital.cat”, del qual és responsable Jordi Ubach Llorens.

La finalitat d'aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web de PallarsDigital.cat i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l'enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb Jordi Ubach Llorens a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a PallarsDigital.cat, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l'efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

Li informem que PallarsDigital.cat adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, Jordi Ubach Llorens, al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a Jordi Ubach Llorens, a C/Barcelona, 6, baixos dreta, 25620 Tremp (Lleida), o bé a través del correu electrònic pallarsdigital@pallarsdigital.cat.