Dissabte, 20 d'abril de 2024
cuina

Torna el cicle «Cuinem Talent» per a professionals de la restauració

La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars

Pallars Digital La Pobla de Segur | 25 de gener de 2023 a les 10:28
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
Aquest dijous 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals Cuinem Talent, organitzats per l'Ajuntament de Tremp i pel de Sort en el marc del programa Treball a les Comarques.

La bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa, que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn als aliments i la producció agroalimentària de proximitat. En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l'Espai Taller de la Pobla de Segur.

Aquest dijous, Clàudia Gozzi i Jaime Bes, del restaurant El raier del la Pobla de Segur, conduiran la primera de les sessions, titulada La creativitat en la cuina de proximitat. Dues setmanes després, el 9 de febrer, el salassenc Miquel Madrigal, del restaurant Pla de Galliner, dirigirà el seminari Cuina singular: la riquesa d'un producte.

Més tard, el 23 de febrer, Llorenç Aguilar, del Cafè d'Espanya de Tremp protagonitzarà la sessió culinària Street food del món, versió pallaresa. El 9 de març serà el torn d'Aleix Aytés i Marta Casals, del Cafè Pessets de Sort, que tractaran les Tapes slow food. Finalment, el 23 de març, la Cuina creativa i textures serà la proposta de Nasi Solé, de l'Hotel Solé de la Pobla, per a la darrera sessió del cicle.

Cuinem Talent sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació