Dissabte, 27 d'abril de 2024
televisió

«Joc de cartes» buscarà el millor restaurant de la Noguera Pallaresa a ritme de heavy metal

El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou

Pallars Digital Pallars Jussà | 8 d'agost de 2023 a les 10:52
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa Joc de Cartes tornarà a passar pel Pallars aquesta setmana. L'espai televisiu de TV3 presentat per Marc Ribas buscarà aquest dimecres a les 22:05h i en el seu format estival el millor restaurant de la Noguera Pallaresa. Tres seran els candidats a obtenir el títol.

La primera parada serà a Tremp, al restaurant l'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local dirigit per David Vilanova, propietari i cuiner, que defensarà amb la seva exdona, Esther Llovera. Riu amunt, al Pont de Claverol, Ribas visitarà el restaurant Lo Racó del Pont, que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Imma Farrús, que oferiran plats típics catalans i molta brasa; un espai per menjar molt a prop del riu.
 
Els darrers concursants del programa seran Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional i de la millor música en directe.

 
Serà la segona vegada que Joc de Cartes visita les comarques pallareses. Fa quatre anys, el programa ja va buscar el millor restaurant amb encant del Pallars, i en aquella ocasió Lo Quiosc (Talarn) va ser el guanyador. El restaurant regentat per Ramon Mitjana va competir amb tres establiments més: L'Era del Marxant (La Pobleta de Bellveí), La Cuineta (La Pobla de Segur) i Casa Regina (Esterri d'Àneu).
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació