Dissabte, 20 d'abril de 2024
restauració

L'Escola d'Hoteleria del Pallars inicia la 3a edició de les jornades professionals

Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre

Pallars Digital Sort | 31 de gener de 2023 a les 08:34
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
L'Escola d'Hoteleria del Pallars ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la tercera edició de les jornades professionals. Una iniciativa que fins aquest divendres 3 de febrer aproparà als alumnes del centre les experiències dels diferents professionals del sector. Es tracta, a més, d'una oportunitat per donar a conèixer i posar en valor els productes d'origen local.

Per altra banda, les jornades també tenen com a objectiu establir contactes i sinergies entre les persones que ja es dediquen al sector i aquells que comencen a entrar-hi. Una relació que en la primera edició ja va donar els seus fruits, i que es va consolidar durant la segona. El primer dia de les jornades ha comptat amb la participació de Laura Gordó, de Cal Tomàs de la Pobla de Segur, i de Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort. 
 

El primer dia també ha comptat amb la ponència de Laura Gordó. Foto: Escola d'Hoteleria

 
Aquesta iniciativa va sorgir arran de la pandèmia, quan els alumnes de l'Escola d'Hoteleria no podien realitzar sortides a empreses. De fet, van ser els mateixos productors i restauradors els que visitessin el centre per dur a terme una ponència. En aquest sentit, des de l'Escola, que ofereix el Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració, destaquen que es tracta d'un format d'èxit que ha ajudat a crear un vincle amb els productors.

Durant els pròxims dies, doncs, els alumnes rebran la visita d'altres productors i professionals del món gastronòmic, com ara Dolors Etxalar i Laia Figuera, del programa Al teu gust, aliments del Pallars; de Jaime Bes i Clàudia Gozzi, cuiners del restaurant El Raier; del restaurant Xic's Cal Borrech de Figuerola d'Orcau; Eli Farrero, del restaurant El Ventador, així com l'empresa poblatana Licors Portet o del productor de formatges Ivan Campos. Els encarregats de cloure les jornades seran la Pastisseria La Lionesa de Sort i Eva Carmona, del celler El Vinyer.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació