Dilluns, 29 d'abril de 2024
subscriptors

Sorteig març: Aquest és el guanyador de l'àpat per a dos persones al restaurant All Negre de Montardit!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 29 de març de 2024 a les 08:30
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes de març, consistent en un àpat per a dos persones al restaurant vegetarià All Negre de Montardit de Baix

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al matí, ha estat Pablo S. (Barcelona). Enhorabona Pablo, esperem que gaudeixis del premi!
 

 

Cuina vegetariana a Montardit de Baix

L'All Negre és un restaurant vegetarià, ubicat al poble de Montardit de Baix des de fa poc més d'un any, que vol convertir-se en un espai no solament gastronòmic sinó també cultural a la comarca. L'Albert, el Xavier i l'Amparo han creat aquest nou negoci a partir de la creació d'una cooperativa, tot un repte. De fet, All Negre és l'única cooperativa restaurant de la comarca i i també l'únic restaurant vegetarià del Pallars Sobirà i comarques veïnes com la Val d'Aran o l'Alt Urgell.
 

Els tres membres de la cooperativa, davant el restaurant. Foto: M. Lluvich / ACN


Amb la carta del restaurant intenten que els comensals no trobin a faltar un plat de carn i plantegen plats com: trinxat de col, coliflor, all negre i nyàmera; cebiche de moniato; caneló de carabassa o croquetes de calçots. La prioritat de l'establiment és oferir productes de temporada i de proximitat, combinats amb activitats culturals com tallers de cuina, presentacions de llibres o actuacions musicals.
 

Suma't a la comunitat de Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari. Hi han participat un total de 163 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital

Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada dijous al seu correu electrònic una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 
   

Proper sorteig: abril

El proper sorteig tindrà lloc el mes d'abril, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 d'abril. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació