Dijous, 25 d'abril de 2024
cuina

Tres dones conduiran les sessions del «Cuinem Talent» d'aquesta primavera

La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur

Pallars Digital La Pobla de Segur | 2 de maig de 2023 a les 12:16
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
Les sessions de la tercera edició del cicle Cuinem Talent estaran conduïdes per tres dones cuineres. La iniciativa, impulsada a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, i convocada pels ajuntaments de Tremp i Sort, comptarà amb Ester Mir (Cuina Ester, de Tremp), Mònica Tomàs (Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana) i Amparo Pérez (Restaurant All negre, de Montardit de Baix).
 
El cicle donarà el tret de sortida el dijous 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur, i els temes que es tractaran al llarg d'aquestes sessions són la cuina de l'horta, la cuina al buit i la cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars. Les altres sessions tindran lloc els dijous 25 de maig i 8 de juny. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d'aquest formulari virtual.

Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines del Pallars, a partir de l'intercanvi de coneixement en un espai comú. D'aquesta manera, les sessions es desenvolupen com un curs o taller de cuina que a més serveix d'espai de debat.
 
La proposta s'adreça a tots els cuiners, cuineres i ajudants de cuina tant de les nostres comarques com d'altres i serveix a l'hora per promoure el treball en xarxa i la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació