X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Divendres, 3 de maig de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
restauració
02/01/2018
L’Hotel Terradets és un dels més sol·licitats al Pallars per la nit de Cap d’Any | Hotel Terradets
Satisfacció del sector de la hostaleria de Lleida per l'alta ocupació per Cap d'Any
Destaca també l’alta ocupació del Pirineu amb l’esquí com a pol d'atracció
18/12/2017
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita després dels treballs | Francesc Belart
Finalitzen les obres de restauració de Santa Maria de la Serra de Farrera
L’actuació a l’ermita ha comptat amb una inversió de més de 122.000 euros
29/06/2017
La campana original quedarà instal·lada a l'interior de l'església | ACN
L'església de Sant Bartomeu de Tavascan estrenarà campana aquest diumenge
La restauració de l'antiga campana ha estat inviable per culpa de la composició dels materials
12/06/2017
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira | Jordi Ubach
Èxit d'assistència a la setena edició de la Fira del Vi del Pirineu a Talarn
per
Darío Albert
Més de 200 ciclistes han participat en la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike
08/06/2017
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà | Jordi Ubach
La Fira del Vi del Pirineu més cultural
Talarn ha organitzat una sèrie d'actes per recuperar part del seu patrimoni històric i cultural
03/06/2017
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn | ACN
Talarn ultima els preparatius per a la 7a edició de la Fira del Vi del Pirineu
Enguany, com a novetat, la mostra s'allarga dos dies | Paral·lelament a la fira es disputarà la 2a Marxa BTT Talarn Vi Bike
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona | Joan Morales
El Pallars Jussà vol quadruplicar la demanda turística el 2017
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents | ACN
L'Ajuntament de Tremp i els productors locals enforteixen la seva relació
per
Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
Sort reivindica el producte local amb el desè sopar de la Xicoia d'Or
per
Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
Curs sobre el món del vi per a restauradors i professionals
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
24/02/2017
Tres dones reparant unes cadires antigues en un curs de restauració | Ecomuseu
L'Ecomuseu reivindica el patrimoni quotidià amb un curs de restauració
Els participants faran el manteniment d'objectes particulars antics i arreglaran i reaprofitaran mobles que es tornaran a endur a casa
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses | ACN
Els restaurants del Sobirà volen desestacionalitzar el «facit de Carnaval»
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
16/02/2017
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller | Ajuntament de Tremp
Els restauradors del Jussà treballen per innovar en el camp de la carn de corder
Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa "Pallars terra de corder", que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp
23/01/2017
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents | Ajuntament de Tremp
La Fundació Alícia destaca el potencial dels olis pallaresos
El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" organitza una jornada sobre la qualitat i adequació de l'oli d’oliva a la restauració del Pallars
05/12/2016
Foto de grup dels participants del curs | Ajuntament de Tremp
El projecte «Treiem‑ne més profit» imparteix un curs de servei a sala
Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració
30/11/2016
«Quan marxes t'adones que econòmicament juguem a 4a divisió»
per
Alba Alegret
Ens desplacem a Glasgow de la mà d'Alba Alegret per conèixer en Josep Castells, un pallarès que ha trobat feina d'enginyer treballant de cambrer en un hotel
14/11/2016
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita | Incasòl
L'Incasòl inicia la restauració de l'ermita de Santa Maria de la Serra de Farrera
L'obra compta amb un pressupost de 122.893 euros i forma part del programa "Reviure les velles ciutats"
27/05/2016
Tavascan despenja la campana de l'església 114 anys després
per
ACN / Redacció
Serà transportada a França per a la seva restauració | La peça es va fer el 1902 amb el material fos dels objectes que van aportar els veïns del poble
29/02/2016
Foto de família de l'edició d'enguany | Món Sant Benet
Tres establiments pallaresos, reconeguts amb el distintiu Km0 Slow Food
Un total de 65 restaurants catalans han estat reconeguts per apostar per la cuina ecològica i de proximitat
20/07/2015
Restauren sis monuments romànics de les Valls d'Àneu per 1,3 MEUR
Els treballs s'han realitzat en el marc del Programa Romànic Obert del Departament de Cultura i l'Obra Social 'La Caixa'
27/02/2015
La gastronomia del Pallars es dóna a conèixer al Bages
Prop d’un centenar de persones van degustar ahir a Manresa els vins i la gastronomia pallaresa
Pàgina 3 de 3
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Josep Vidal: «Està molt bé el turisme que tenim, però el volem sostenible i de qualitat»
Primers passos per la creació del nou camp d’eslàlom a la Pobla de Segur
El Consell de Ministres autoritza finançar amb 260 milions la millora de la funcionalitat de l'Eix Pirinenc
Lo més llegit