Dilluns, 6 de maig de 2024
restauració

El projecte «Treiem-ne més profit» imparteix un curs de servei a sala

Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració

Redacció 5 de desembre de 2016 a les 11:28
Foto de grup dels participants del curs | Ajuntament de Tremp
A través del projecte "Treiem-ne més profit", l'Ajuntament de Tremp ha impartit durant quatre tardes un curs de servei a sala on han participat tant persones en situació d'atur com treballadors del sector de la restauració, els quals han rebut un certificat d'assistència. 
 
Els vint assistents al curs han rebut un dossier amb informació teòrica sobre diferents tècniques de servei, i a més les sessions també han servit per fer pràctiques a l'hora de parar i desparar taules, servir al client o emplatar. Les sessions han anat a càrrec del cuiner Oriol Pallarès.
 
La idea és que a través d'aquests cursos els participants aprenguin marcatge de plats i coberts, retirada de plats, muntatge de taules i banquets i atenció al client, ja sigui de cara a millorar el servei que ofereixen els quin ja treballen al sector de la restauració, com per obrir noves oportunitats laborals, als qui es troben en situació d'atur. 
 
Aquesta mena d'accions formatives que es programen es del dispositiu "Treiem-ne és profit", també són una bona oportunitat de cara a establir contacte entre empreses i possibles treballadors.
 
El projecte actua en dues vessants per mirar de minimitzar els greus efectes de la crisi a la nostra societat. Per una banda, recuperant els excedents alimentaris dels supermercats locals i allargant la vida d'aquests aliments perquè se'n beneficiïn les persones amb risc de pobresa i exclusió social; i per l'altra, oferint formació a aquest mateix sector de la població per tal que es puguin reinserir amb garanties d'èxit.

Aquest projecte compta amb el suport i el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació