Divendres, 3 de maig de 2024
cap d'any

Satisfacció del sector de la hostaleria de Lleida per l'alta ocupació per Cap d'Any

Destaca també l’alta ocupació del Pirineu amb l’esquí com a pol d'atracció

Redacció 2 de gener de 2018 a les 08:32
L’Hotel Terradets és un dels més sol·licitats al Pallars per la nit de Cap d’Any | Hotel Terradets
Satisfacció del sector de la hostaleria de Lleida per l’alta ocupació de restaurants i locals d'oci que ofereixen sopars i festes especials per Cap d'Any, amb propostes per a totes les butxaques. El president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el pallarès Josep Castellarnau, ha assegurat que els restaurants que ofereixen sopar de Cap d’Any han ocupat entre un 80 i un 100 per cent de les places disponibles a tot el territori.

Castellarnau ha remarcat també les altes ocupacions que es registren al Pirineu amb l'esquí com a pol d'atracció. Un altre punt a favor és que el dia 1 de gener ha caigut en dilluns i, per tant, s’ha ajuntat amb el cap de setmana, fet que ha afavorit estades més llargues tant als hotels, com cases de turisme rural, bungalows i segones residències. 

Revetlles populars

A les comarques pallareses s’ha celebrat la nit de Cap d’Any en un seguit de revetlles populars com la de Tremp o la d’Esterri d’Àneu. Abans, durant el sopar, les celebracions s’han concentrat als domicilis particulars o en grans restaurants i locals d’oci.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació