Divendres, 19 d'abril de 2024
gastronomia

L'Ajuntament de Tremp i els productors locals enforteixen la seva relació

L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat

Darío Albert 26 de maig de 2017 a les 11:16
A la jornada hi han participat més de 60 assistents | ACN
Enfortir els llaços de cooperació entre el sector públic i el sector privat. Aquest és l'objectiu principal de l'Ajuntament de Tremp a l'hora d'organitzar la trobada ​"Territori, governança i desenvolupament: el producte local com a motor". A través del programa Al teu gust, ha reunit, aquest divendres al Centre Cívic Tarraquet, prop de 60 participants, tant agents públics com empresaris del sector de l'agroindústria i la restauració.

Durant la jornada, que s'allargarà fins a la tarda, hi participaran diversos productors d'arreu de Catalunya o de l'Estat espanyol, que explicaran les seves experiències i la relació que tenen amb l'administració. El sector de l'oli de la Mancomunitat de la Taula del Sènia o les cooperatives ramaderes del País Basc, en són un exemple. 

La regidora de promoció econòmica de l'ajuntament, Anna Ritz, ha remarcat la cooperació entre l'àmbit públic i el privat per al desenvolupament del territori i ha destacat que l'administració pública "ha d'arribar allà on el sector privat no pugui arribar". En aquest sentit, Ritz ha considerat imporant que les empreses se sentin protagonistes dels projectes impulsats des de l'Ajuntament. 

La ponència marc de la jornada ha anat a càrrec del cap de servei de Desenvolupament Econòmic Local del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mateo Hernando, que ha assegurat que en tots els territoris es poden dur a terme projectes de desenvolupament local, però que és clau potenciar les peculiaritats tant del producte gastronòmic com del territori. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació