Dijous, 2 de maig de 2024
FIRES

Èxit d'assistència a la setena edició de la Fira del Vi del Pirineu a Talarn

Més de 200 ciclistes han participat en la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike

Darío Albert 12 de juny de 2017 a les 11:37
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira | Jordi Ubach
Prop de 2.000 persones han visitat Talarn aquest cap de setmana en motiu de la setena edició de la Fira del Vi del Pirineu. El sol i la calor també han fet acte de presència i les temperatures han superat els 35 graus. L'Ajuntament valora molt positivament la fira i considera un èxit de participació haver aplegat tants visitants. A més, destaca la gran quantitat de propostes d'activitats en un poble "modest" com Talarn. 

La fira ja va començar divendres amb una taula rodona sobre la cultura del vi del Pallars. Els cellers particulars dels veïns han tingut les portes obertes durant tot el cap de setmana perquè els visitants poguessin comprovar l'estat de conservació dels cellers. Els participants han pogut tastar els vins casolans. 

El plat fort del cap de setmana arribava dissabte al vespre. Prop de 800 persones van poder tastar els productes pallaresos i maridar-los amb els diferents vins elaborats. El tast es va repetir diumenge al migdia amb, en aquest cas, uns 400 participants. 

2a Marxa BTT Talarn Vi Bike

Paral·lelament a la Fira del Vi del Pirineu, s'ha disputat la també la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike. La plaça Anna Maria Janer s'ha convertit en el centre neuràlgic de la competició, que ha aplegat prop de 200 participants. 

Christian Cruz ha guanyat l'edició d'aquest any després de completar el recorregut de 50 quilòmetres en un temps de 2 hores, 30 minuts i 29 segons. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Helena Isanta que ha arribat a la meta amb tres hores i vuit minuts. 

Joan Coromina ha pujat al caixó del podi en el recorregut de 36 quilòmetres, amb un temps de 1:46:49. En l'entrega de premis hi ha participat el diputat provincial Joan Ubach; la vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases; el coronel de l'AGBS, Ricardo Salgado; i el responsable de Lo Quiosc, Ramon Mitjana.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació