Una nit occitana a Castell de Mur, amb Alidé Sans, "Titot" i Esperanceta de Casa Gassia, tret de sortida nacional de la 4a edició del cicle de música i gastronomia
15/05/2025
Les parades de productes artesanals tornaran a ocupar el recinte firal | Diputació de Lleida
Tallers d’artesania, l’exposició "Rialp, parada i fonda", demostracions i passeigs a cavall i visites són els grans reclams del certamen que té lloc diumenge
13/05/2025
La formació ha anat càrrec del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant el Truc d’Agramunt | M. Lluvich / ACN
Els principals espais firals seran la rambla del Doctor Pearson, la plaça de Catalunya i el passeig del Pare Manyanet, que acolliran un mercat amb una seixantena de parades de productes locals i artesania
25/04/2025
Membres de l'Associació Olearum a la Vall de Barcedana | Ivan Caelles
Més d'un centenar de productors i restauradors han assistit a la presentació nacional, que ha comptat amb el suport de reconeguts xefs amb estrella Michelin, referents de la gastronomia catalana
18/03/2025
Mariano Gonzalvo i Sílvia Valls del restaurant Lo Paller del Coc | Guia Repsol
El Fogony de Sort era l’únic restaurant del Pallars que ja disposava d’aquest reconeixement a l'excel·lència culinària i a l'experiència global que ofereix un restaurant
10/03/2025
Una ampolla d'oli Furro de Sodelplana | Sodelplana
Elaborat a la Vall de Barcedana, ha estat seleccionat entre els 10 millors olis d’oliva verge extra de varietats minoritàries per la guia que recull els millors olis d’Espanya
04/03/2025
La presentació de la nova marca ha tingut lloc aquest dilluns | Diputació de Lleida
Enguany, les activitats s'amplien per incloure tota la població i visitants, amb novetats que busquen reforçar la transmissió d’aquesta recepta tradicional
31/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Xic’s Cal Borrech, Sodelplana i Olea Drinks s’enduen el guardó en les categories Fruitat Verd Amarg, Fruitat Verd Dolç i Fruitat Madur ecològic respectivament
17/01/2025
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics | Festa dels banuts
El certamen, que té com a objectiu difondre i promocionar la carn de caça, inclou també la 3a Festa de presentació de les noves anyades dels vins del Pirineu
10/01/2025
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat | Fira de l'Oli de les Borges
Oli del Boix, Xic’s Cal Borrech, Sodelplana, Vinyes de Bresca i Olea Drinks opten a endur-se el premi en alguna de les categories juntament amb 15 olis més d’arreu de Catalunya
09/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Els olis del Pallars s’emporten 12 premis de la primera edició de la Nit de l'Oli de la mà dels productors Sodelplana, Cal Borrech, Oli del Boix, Cal Portalé i Ivan Caelles
27/11/2024
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial | Fogony
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
20/11/2024
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp | Ajuntament de Tremp
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà