Dimarts, 10 de juny de 2025

gastronomia

04/06/2025
La plaça Anna Maria Janer tornarà a omplir-se de gom a gom durant la fira
La plaça Anna Maria Janer tornarà a omplir-se de gom a gom durant la fira | Ajuntament de Talarn
Del 6 al 8 de juny, el municipi pallarès es convertirà de nou en la capital del vi del Pirineu reivindicant la força del producte local
30/05/2025
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn | Ajuntamernt de Talarn/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa, entre d'altres avantatges, als nostres sortejos mensuals
16/05/2025
El cicle donarà el tret de sortida des de Castell de Mur el 31 de maig
El cicle donarà el tret de sortida des de Castell de Mur el 31 de maig | Patrimoni
Una nit occitana a Castell de Mur, amb Alidé Sans, "Titot" i Esperanceta de Casa Gassia, tret de sortida nacional de la 4a edició del cicle de música i gastronomia
15/05/2025
Les parades de productes artesanals tornaran a ocupar el recinte firal
Les parades de productes artesanals tornaran a ocupar el recinte firal | Diputació de Lleida
Tallers d’artesania, l’exposició "Rialp, parada i fonda", demostracions i passeigs a cavall i visites són els grans reclams del certamen que té lloc diumenge
13/05/2025
La formació ha anat càrrec del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant el Truc d’Agramunt
La formació ha anat càrrec del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant el Truc d’Agramunt | M. Lluvich / ACN
És una acció del Pla de valorització per augmentar-ne el consum i contribuir a controlar les sobrepoblacions d'algunes espècies
09/05/2025
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn | Ajuntamernt de Talarn/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa, entre d'altres avantatges, als nostres sortejos mensuals
05/05/2025
Centenars de persones a la rambla Doctor Pearson durant la cercavila de dissabte
Centenars de persones a la rambla Doctor Pearson durant la cercavila de dissabte | Ajuntament de Tremp
El dinar popular de diumenge reparteix més de 850 racions de corder cuinat al burduntzi
02/05/2025
Parades agroalimentàries a la rambla Doctor Pearson de Tremp
Parades agroalimentàries a la rambla Doctor Pearson de Tremp | Ajuntament de Tremp
Els principals espais firals seran la rambla del Doctor Pearson, la plaça de Catalunya i el passeig del Pare Manyanet, que acolliran un mercat amb una seixantena de parades de productes locals i artesania
25/04/2025
Membres de l'Associació Olearum a la Vall de Barcedana
Membres de l'Associació Olearum a la Vall de Barcedana | Ivan Caelles
La Vall de Barcedana acull el 16è Congrés de l’Associació Olearum, que agrupa productors, mestres almàsseres, intel·lectuals i tècnics del sector
15/04/2025
Interior del restaurant
Interior del restaurant | Tatanka
L'hamburgueseria també ha estat inclosa en la nova distinció dels "Soletes Pet Friendly"
09/04/2025
Representants polítics, productors i restauradors del Pallars durant la presentació
Representants polítics, productors i restauradors del Pallars durant la presentació | Diputació de Lleida
Més d'un centenar de productors i restauradors han assistit a la presentació nacional, que ha comptat amb el suport de reconeguts xefs amb estrella Michelin, referents de la gastronomia catalana
18/03/2025
Mariano Gonzalvo i Sílvia Valls del restaurant Lo Paller del Coc
Mariano Gonzalvo i Sílvia Valls del restaurant Lo Paller del Coc | Guia Repsol
El Fogony de Sort era l’únic restaurant del Pallars que ja disposava d’aquest reconeixement a l'excel·lència culinària i a l'experiència global que ofereix un restaurant
10/03/2025
Una ampolla d'oli Furro de Sodelplana
Una ampolla d'oli Furro de Sodelplana | Sodelplana
Elaborat a la Vall de Barcedana, ha estat seleccionat entre els 10 millors olis d’oliva verge extra de varietats minoritàries per la guia que recull els millors olis d’Espanya
04/03/2025
La presentació de la nova marca ha tingut lloc aquest dilluns
La presentació de la nova marca ha tingut lloc aquest dilluns | Diputació de Lleida
L’objectiu és unificar sota un mateix segell la qualitat i la identitat gastronòmica de la demarcació
20/02/2025
Dilluns el Cafè Pessets va acollir un taller de facit obert a tot el públic
Dilluns el Cafè Pessets va acollir un taller de facit obert a tot el públic | Ajuntament de Sort
Enguany, les activitats s'amplien per incloure tota la població i visitants, amb novetats que busquen reforçar la transmissió d’aquesta recepta tradicional
31/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa als nostres sortejos mensuals
29/01/2025
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa | TGE
per Tomàs Garcia Espot
La mostra torna amb diverses novetats sota el braç, però amb el mateix objectiu de promocionar l’oli a les zones de muntanya
20/01/2025
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes | Olis del Pallars
Xic’s Cal Borrech, Sodelplana i Olea Drinks s’enduen el guardó en les categories Fruitat Verd Amarg, Fruitat Verd Dolç i Fruitat Madur ecològic respectivament
17/01/2025
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics | Festa dels banuts
El certamen, que té com a objectiu difondre i promocionar la carn de caça, inclou també la 3a Festa de presentació de les noves anyades dels vins del Pirineu
10/01/2025
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat | Fira de l'Oli de les Borges
Oli del Boix, Xic’s Cal Borrech, Sodelplana, Vinyes de Bresca i Olea Drinks opten a endur-se el premi en alguna de les categories juntament amb 15 olis més d’arreu de Catalunya
09/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa als nostres sortejos mensuals
16/12/2024
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra | Cedida
Els olis del Pallars s’emporten 12 premis de la primera edició de la Nit de l'Oli de la mà dels productors Sodelplana, Cal Borrech, Oli del Boix, Cal Portalé i Ivan Caelles
27/11/2024
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial | Fogony
El restaurant El Raier de la Pobla de Segur entra a la prestigiosa llista amb la distinció "Bib Gourmand"
25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
20/11/2024
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp | Ajuntament de Tremp
Amb més d'una vintena d'activitats, productors agroalimentaris i restauradors han donat a conèixer el patrimoni gastronòmic de la comarca
16/11/2024
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu | TGE
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb la propietària de la formatgeria Casa Mateu de Surp, creada fa gairebé 18 anys apostant fort per la proximitat i la sostenibilitat
14/11/2024
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom | Casa Montoliu
Aquest distintiu reconeix els establiments gastronòmics de l’Estat que es diferencien per la seva essència autèntica
12/11/2024
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu | Diputació de Lleida
per Opinió
Article del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
06/11/2024
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
El taller de girella, el dinar amb productes de corder, la música en directe i el teatre seran els plats forts de la festa
Pàgina 1 de 15