Dijous, 16 de maig de 2024

gastronomia

28/02/2022
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes | Can Punyetes/PD
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
22/02/2022
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit | ACN
Les cansaladeries i restaurants l'han recuperat durant els darrers anys després d'estar a punt de desaparèixer
09/02/2022
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes | Can Punyetes/PD
Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 25 de febrer | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
31/01/2022
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes a l'escola
27/01/2022
Gaudeix amb Pallars Digital d’una visita guiada a la formatgeria pallaresa
Gaudeix amb Pallars Digital d’una visita guiada a la formatgeria pallaresa | Tros de Sort / PD
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
11/01/2022
Gaudeix amb Pallars Digital d’una visita guiada a la formatgeria pallaresa
Gaudeix amb Pallars Digital d’una visita guiada a la formatgeria pallaresa | Tros de Sort/PD
Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 25 de gener | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
15/12/2021
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu | ACN
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
15/12/2021
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
13/12/2021
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó | Al teu gust
L’oli pallarès ha estat distingit en la primera edició dels premis 'Barcelona Catalunya Selecció'
01/12/2021
Imatge d'una de les demostracions culinàries
Imatge d'una de les demostracions culinàries | Ajuntament de Tremp
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
08/11/2021
El parc del Riuet de Sort es va omplir de gom a gom
El parc del Riuet de Sort es va omplir de gom a gom | Ajuntament de Sort
Unes 5.000 persones han visitat la capital del Pallars Sobirà durant aquest cap de setmana tan assenyalat
02/11/2021
Imatge de la fira plena de gom a gom
Imatge de la fira plena de gom a gom | Jordi Uriach
L'esdeveniment ha comptat amb la participació de centenars de persones i de 60 expositors agroalimentaris i artesans
26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres | ACN
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
08/10/2021
Imatge del Casal Cívic de Tremp
Imatge del Casal Cívic de Tremp | Bàrbara Chalamanch
L'objectiu és convertir-lo en un espai socialitzador amb menjar casolà i adaptat a les necessitats de les persones
04/10/2021
Dues ampolles de la nova cervesa artesana amb ecos pallaresos
Dues ampolles de la nova cervesa artesana amb ecos pallaresos | Granja Pifarré
Ha estat elaborada per la família Pifarré, descendents per part materna de Casa Batlle d'Estaon
30/09/2021
Primer pla d'una vedella a la Fira ramadera de la Pobleta de Bellveí l'any 2019
Primer pla d'una vedella a la Fira ramadera de la Pobleta de Bellveí l'any 2019 | Ajuntament de la Torre de Capdella
Després d'un any d'absència, els visitants podran gaudir de les tres principals mostres que conformen l'esdeveniment
30/09/2021
La Fira del Codony de Tremp tornarà a sortir al carrer
La Fira del Codony de Tremp tornarà a sortir al carrer | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp prepara un programa especial on hi tindran espai la gastronomia i l’espectacle
29/09/2021
Imatge d'un dinar a Cal Jou de Conques, on s'ha presentat la 4ª edició del festival
Imatge d'un dinar a Cal Jou de Conques, on s'ha presentat la 4ª edició del festival | ACN
Un dels compromisos d'enguany és donar suport al sector de l'espectacle pallarès
15/09/2021
Una família passejant al costat d'un ramat d'ovelles
Una família passejant al costat d'un ramat d'ovelles | Ajuntament de Tremp
El Festival Gastronòmic del Pallars tindrà lloc del 2 d'octubre al 14 de novembre
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
14/07/2021
Pràctiques del procés d’elaboració de melmelades a l’obrador 'És Pallarès' de Tremp
Pràctiques del procés d’elaboració de melmelades a l’obrador 'És Pallarès' de Tremp | Escola Agrària del Pallars
L’Escola Agrària del Pallars ofereix el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’, que començarà el pròxim mes de setembre
01/07/2021
Imatge de la visita al celler Castell d'Encús
Imatge de la visita al celler Castell d'Encús | Ara Lleida
L'acció, de caràcter informatiu, té com a objectiu conèixer destinacions de turisme gastronòmic a Catalunya
01/06/2021
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó | Al teu gust
Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes
21/05/2021
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada | Casa Badia
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
10/05/2021
Paradistes i visitants al petit mercat firal del passeig del Vall
Paradistes i visitants al petit mercat firal del passeig del Vall | Ajuntament de Tremp
L’acte central de la proposta 'Tastets de Fira’ va tenir lloc dissabte amb la participació de 15 artesans i productors agroalimentaris de proximitat
27/04/2021
Imatge d’un dels plats que s’han cuinat amb carn de corder
Imatge d’un dels plats que s’han cuinat amb carn de corder | Ajuntament de Tremp
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
19/04/2021
La Fira Pallars Terra de Corder s’adapta enguany a la situació pandèmica
La Fira Pallars Terra de Corder s’adapta enguany a la situació pandèmica | Ajuntament de Tremp
Serà una adaptació de la Fira Pallars Terra de Corder amb petites accions per garantir el compliment de les mesures sanitàries
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
26/02/2021
El sopar a Lo Quiosc ha estat sortejat entre tots els nostres subscriptors
El sopar a Lo Quiosc ha estat sortejat entre tots els nostres subscriptors | Lo Quiosc / PD
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
10/02/2021
Sortegem un sopar a Lo Quiosc entre tots els nostres subscriptors
Sortegem un sopar a Lo Quiosc entre tots els nostres subscriptors | Lo Quiosc/PD
Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de febrer | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
Pàgina 4 de 13