El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
10/05/2021
Paradistes i visitants al petit mercat firal del passeig del Vall | Ajuntament de Tremp
Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de febrer | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
09/02/2021
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella | Casa Badia
Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de gener | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
15/12/2020
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
Promoguda per 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l’associació APAT, es difondrà a les xarxes socials i busca vincular productors, comerciants i consumidors
11/11/2020
Els productors d'oli del Pallars Jussà en una sessió formativa | Ajuntament de Tremp