Divendres, 26 d'abril de 2024
oli

L’oli d’arbequina de Cal Portalé de Claverol, entre els millors de Catalunya

L’oli pallarès ha estat distingit en la primera edició dels premis 'Barcelona Catalunya Selecció'

Redacció Claverol | 13 de desembre de 2021 a les 11:01
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó | Al teu gust
L'oli d'arbequina de Cal Portalé de Claverol ha estat distingit com un dels millors de Catalunya en la primera edició dels Premis Barcelona Catalunya Selecció. L'oli pallarès, doncs, entra ara en la selecció de productors que aspiren a emportar-se el premi al millor oli d'oliva verge extra produït a Catalunya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cal Portale (@calportale)



Qui també va destacar en els guardons, organitzats per l'Associació de Micro Productors d'Oli de Catalunya, va ser el Reserva Privada i l'Ecològic de l'empresa de Juncosa (les Garrigues), Henri Mor. Oriol Sullà, responsable de l'empresa de Claverol, ha mostrat la seva satisfacció pel guardó, tot assegurant que aquest fet ajudarà a situar el Pallars en el panorama de l'oli català.

Aquests premis són els primers al principat que tenen en compte el maridatge de l'oli amb el menjar, així com el cultiu ecològic i les varietats autòctones. En el transcurs del 2022, els olis guardonats es degustaran en diversos establiments de restauració de Catalunya i seran els clients qui votaran per escollir-ne el millor.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació