Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG FEBRER: Sopar per a dos persones a Lo Quiosc!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de febrer | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 10 de febrer de 2021 a les 11:52
Sortegem un sopar a Lo Quiosc entre tots els nostres subscriptors | Lo Quiosc/PD
Ja fa uns dies que hem estrenat el mes de febrer i a Pallars Digital ja tenim a punt un nou sorteig. Aquest mes, totes les persones subscrites al diari podran aconseguir un fantàstic sopar per a dos persones a l’espai natural musical Lo Quiosc de Talarn, un dels enclavaments més carismàtics del Pallars Jussà.

L'àpat se sortejarà entre totes aquelles persones que ja col·laborin amb Pallars Digital i també les que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de febrer. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig del sopar, gentilesa de Lo Quiosc. Molta sort!

Un espai privilegiat

Situat al quilòmetre 90 de la carretera C-13, al terme municipal de Talarn, Lo Quiosc és un bar musical privilegiat amb unes espectaculars vistes sobre el pantà de Sant Antoni i on destaca el seu entorn natural. Ofereix una cuina saludable, amb productes ecològics i de proximitat, així com una àmplia varietat de begudes, concerts en viu i molta passió per la música. 
 

Lo Quiosc, un indret privilegiat al Pallars Jussà. Foto: Lo Quiosc


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació