Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG FEBRER: Ja coneixem el guanyador de l’àpat per a dues persones a Can Punyetes de Sort!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 28 de febrer de 2022 a les 09:45
Gaudeix amb Pallars Digital d’un àpat a Can Punyetes | Can Punyetes/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig del mes de febrer, consistent en un àpat per a dues persones al restaurant Can Punyetes de Sort. El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dilluns al migdia, ha estat Miquel L. (Tremp). Enhorabona!

La millor cuina pallaresa des de 1996


Can Punyetes és un restaurant de referència a Sort i per extensió al Pallars Sobirà. Era l’any 1996 quan Pili Ricou, germana d’un dels socis fundadors, va decidir tornar cap al Pallars i muntar el seu propi restaurant, seguint, això sí, la filosofia de referència que tenia dels Can Punyetes de Barcelona. 
 

Can Punyetes, qualitat i tradició des de 1996. Foto: Can Punyetes


A més de l’experiència cal destacar el fet que el producte és de proximitat i de gran qualitat, ja que la carn que es serveix a Can Punyetes és dels animals que pasturen a les muntanyes que envolten Sort. Amb tot, aquesta taverna esdevé la millor opció per poder degustar un autèntic àpat pallarès.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 102 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: març


El proper sorteig tindrà lloc el mes de març, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de març. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació