Divendres, 19 d'abril de 2024
gastronomia

La 4ª edició del Festival «Cordevi» es tenyirà de música

Un dels compromisos d'enguany és donar suport al sector de l'espectacle pallarès

Redacció Conques | 29 de setembre de 2021 a les 10:11
Imatge d'un dinar a Cal Jou de Conques, on s'ha presentat la 4ª edició del festival | ACN
La quarta edició del Festival Cordevi, programada entre el 2 d'octubre i el 14 de novembre, incorpora enguany fins a sis propostes musicals. Entre les 22 activitats que hi tindran lloc, la majoria relacionades amb el corder i el vi, també hi haurà ofertes d'altres productes elaborats a la comarca, com la cervesa, l'oli, el safrà o la mel.

Un dels compromisos d'aquesta edició és donar suport al sector de l'espectacle pallarès. En aquest sentit, hi ha programades actuacions musicals de la mà de dues productores del PallarsEstona de la Pobla de Segur i Inés Quintana de Cal Jou de Conques. Els concerts del Cordevi comptaran amb la presència de grups com RambalayaTori Sparks o Far Out.

A més, el festival també vol donar més visibilitat a les fires que s'organitzen a la comarca i donar suport als municipis a l'hora de programar activitats. Així, el Cordevi participarà en activitats a la Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí i la Fira del Codony de Tremp.

Per altra banda, els sectors agroalimenaris de la comarca també tindran el seu espai. Des de l'organització del festival se'ls ha convidat a realitzar activitats, especialment vinculades al sector primari. Així, al programa s'hi podran trobar experiències amb ramaders i viticultors, tallers de cuina, tastos guiats i àpats inèdits.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació