Divendres, 19 d'abril de 2024
inserció laboral

El bar del Casal Cívic de Tremp com a projecte d'inserció laboral

L'objectiu és convertir-lo en un espai socialitzador amb menjar casolà i adaptat a les necessitats de les persones

Redacció Tremp | 8 d'octubre de 2021 a les 12:35
Imatge del Casal Cívic de Tremp | Bàrbara Chalamanch
Des de l'abril d’aquest any, l'entitat Alba Jussà SCCL es fa càrrec de la gestió del Bar del Casal Cívic de Tremp amb l’objectiu de convertir-lo en un espai intergeneracional i de formació i inserció laboral on s'ofereixen esmorzars i menús diaris per a tothom a preus populars.

Aquests primers mesos han servit per poder fomar l'equip de treball i traçar línies estratègiques del projecte. En aquest sentit, durant l'estiu s'han organitzat petites formacions en l'àmbit de la restauració per persones de l'entitat i s'han servit més de 500 menús, alguns d'ells per emportar.

Uns menús que ofereixen dues opcions: un de més senzill i econòmic i un altre de més elaborat. A més, també es pot gaudir d'un menú de 5 tapes per compartir. Aquest projecte està estretament relacionat amb el de Llavors d'Oportunitats de la mateixa entitat, ja que tot l'excedent de l'hort es converteix en propostes del menú. D'aquesta manera la iniciativa manté la línia de desenvolupament sostenible i de lluita contra el malbaratament alimentari.

Aquest octubre el bar ha estrenat imatge amb logo, cartelleria i una proposta renovada de menús que pretén atreure nous clients. L'horari actual és de dilluns a divendres 9:30h a 18h amb la intenció d'ampliar-lo quan es reprenguin les activitats del Casal Cívic. 

A més, durant els propers mesos l'entitat té previst organitzar diferents tallers i esdeveniments per contribuir en la dinamització del Casal i obrir-lo a totes les persones del municipi més enllà de la gent gran, que fins ara, han sigut els principals usuaris de l’equipament.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació