Dimecres, 24 d'abril de 2024
agroalimentació

«​Al teu gust» promou la innovació del sector agroalimentari i de la restauració

El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya

Redacció Tremp | 18 d'agost de 2021 a les 10:52
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alicia obren la convocatòria per participar a dos plans enfocats a incentivar la innovació empresarial al territori rural i de muntanya.

D’una banda, es convoca la 4a edició d’un pla d’acompanyament individualitzat adreçat a aquelles empreses que vulguin innovar creant nous productes o millorant els seus processos de producció. En aquesta ocasió s’ofereixen tres assessoraments als que poden optar empreses agroalimentàries de l’Alt Pirineu i Aran.

D’altra banda, es convoca el pla d’acompanyament a la innovació i desenvolupament de productes vinculats al projecte Cuina de Bosc, que es duu a terme des de 2019 amb empreses de la restauració del Pallars i l’acompanyament tècnic de la Fundació Alicia. En aquest cas es tracta d’una proposta per a restaurants que volen explorar en l’àmbit de la silvicultura i els recursos del bosc i la seva utilització a la cuina. És la segona edició de l’acció i podran participar-hi dos empreses.

Ambdós propostes sorgeixen en el marc de la cooperació que la Fundació Alicia i el programa Al teu gust desenvolupen des de fa anys al Pallars Jussà. L’objectiu en tots dos casos és de transferir l’experiència i els coneixements que aquesta fundació té en l’àmbit de la innovació alimentària a les petites empreses agroalimentàries i de la restauració de l’Alt Pirineu i Aran.

Les empreses interessades tenen temps fins el 20 de setembre (agroalimentàries) i el 28 (restauració) per fer arribar la sol·licitud. Per rebre més informació, cal dirigint-se a l’àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp. Aquesta acció forma part del projecte Treball a les 7 comarques que a la comarca desenvolupen el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.
 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació