gastronomia
01/12/2021
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
08/11/2021
Unes 5.000 persones han visitat la capital del Pallars Sobirà durant aquest cap de setmana tan assenyalat
02/11/2021
L'esdeveniment ha comptat amb la participació de centenars de persones i de 60 expositors agroalimentaris i artesans
26/10/2021
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
08/10/2021
L'objectiu és convertir-lo en un espai socialitzador amb menjar casolà i adaptat a les necessitats de les persones
04/10/2021
Ha estat elaborada per la família Pifarré, descendents per part materna de Casa Batlle d'Estaon
30/09/2021
Després d'un any d'absència, els visitants podran gaudir de les tres principals mostres que conformen l'esdeveniment
30/09/2021
L’Ajuntament de Tremp prepara un programa especial on hi tindran espai la gastronomia i l’espectacle
29/09/2021
Un dels compromisos d'enguany és donar suport al sector de l'espectacle pallarès
15/09/2021
El Festival Gastronòmic del Pallars tindrà lloc del 2 d'octubre al 14 de novembre
18/08/2021
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
14/07/2021
L’Escola Agrària del Pallars ofereix el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’, que començarà el pròxim mes de setembre
01/07/2021
L'acció, de caràcter informatiu, té com a objectiu conèixer destinacions de turisme gastronòmic a Catalunya
01/06/2021
Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes
21/05/2021
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
10/05/2021
L’acte central de la proposta 'Tastets de Fira’ va tenir lloc dissabte amb la participació de 15 artesans i productors agroalimentaris de proximitat
27/04/2021
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
19/04/2021
Serà una adaptació de la Fira Pallars Terra de Corder amb petites accions per garantir el compliment de les mesures sanitàries
23/03/2021
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
26/02/2021
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
10/02/2021
Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de febrer | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
09/02/2021
Jaume Badia guanya el premi amb una botifarra d'ou i girella que vol traslladar al consumidor la mescla de dos productes tradicionals del Pallars
28/01/2021
Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari
28/01/2021
Diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements
12/01/2021
Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de gener | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!
15/12/2020
Jordi Ubach Llorens
Es tracta del 16è any consecutiu que l’establiment pallarès rep aquesta distinció
04/12/2020
Impulsat pels supermercats Ametller Origen, pretén oferir al món vitivinícola nous canals de distribució en l'escenari de la pandèmia
18/11/2020
Promoguda per 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l’associació APAT, es difondrà a les xarxes socials i busca vincular productors, comerciants i consumidors
11/11/2020
Els visitants podran gaudir d'un taller d'oli aromatitzat al Parc de les Olors de Claverol
04/11/2020
L'establiment rebrà un premi de 300 euros i l'emissió d'una falca publicitària a Ràdio Tremp
Pàgina 1 de 0