Divendres, 6 de juny de 2025

Cuina de Fira

04/06/2025
La plaça Anna Maria Janer tornarà a omplir-se de gom a gom durant la fira
La plaça Anna Maria Janer tornarà a omplir-se de gom a gom durant la fira | Ajuntament de Talarn
Del 6 al 8 de juny, el municipi pallarès es convertirà de nou en la capital del vi del Pirineu reivindicant la força del producte local
30/05/2025
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn | Ajuntamernt de Talarn/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa, entre d'altres avantatges, als nostres sortejos mensuals
22/05/2025
Júlia Ibars (segona) i Josep Rosell (quart) durant les semifinals
Júlia Ibars (segona) i Josep Rosell (quart) durant les semifinals | Premis Josep Lladonosa
Josep Rosell i Júlia Ibars han participat aquest dimecres a Barcelona en l'última fase del concurs que distingeix millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra
21/05/2025
Imatge de la presentació del programa de l'edició d'aquest any
Imatge de la presentació del programa de l'edició d'aquest any | Territori
El certamen se celebrarà aquest diumenge, tot i que el dia anterior també hi haurà activitats en motiu del Dia Europeu dels Parcs Naturals
15/05/2025
Les parades de productes artesanals tornaran a ocupar el recinte firal
Les parades de productes artesanals tornaran a ocupar el recinte firal | Diputació de Lleida
Tallers d’artesania, l’exposició "Rialp, parada i fonda", demostracions i passeigs a cavall i visites són els grans reclams del certamen que té lloc diumenge
14/05/2025
Imatge d'un espectacle de l'edició de l'any passat de la Fira del Circ de Talarn
Imatge d'un espectacle de l'edició de l'any passat de la Fira del Circ de Talarn | Ajuntament de Talarn
La mostra tindrà lloc aquest proper dissabte amb una programació variada i pensada per a tots els públics
13/05/2025
La formació ha anat càrrec del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant el Truc d’Agramunt
La formació ha anat càrrec del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant el Truc d’Agramunt | M. Lluvich / ACN
És una acció del Pla de valorització per augmentar-ne el consum i contribuir a controlar les sobrepoblacions d'algunes espècies
09/05/2025
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn
Gaudeix amb Pallars Digital de la Fira de Vi del Pirineu de Talarn | Ajuntamernt de Talarn/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa, entre d'altres avantatges, als nostres sortejos mensuals
05/05/2025
Centenars de persones a la rambla Doctor Pearson durant la cercavila de dissabte
Centenars de persones a la rambla Doctor Pearson durant la cercavila de dissabte | Ajuntament de Tremp
El dinar popular de diumenge reparteix més de 850 racions de corder cuinat al burduntzi
02/05/2025
Parades agroalimentàries a la rambla Doctor Pearson de Tremp
Parades agroalimentàries a la rambla Doctor Pearson de Tremp | Ajuntament de Tremp
Els principals espais firals seran la rambla del Doctor Pearson, la plaça de Catalunya i el passeig del Pare Manyanet, que acolliran un mercat amb una seixantena de parades de productes locals i artesania
29/01/2025
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa | TGE
per Tomàs Garcia Espot
La mostra torna amb diverses novetats sota el braç, però amb el mateix objectiu de promocionar l’oli a les zones de muntanya
20/01/2025
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes | Olis del Pallars
Xic’s Cal Borrech, Sodelplana i Olea Drinks s’enduen el guardó en les categories Fruitat Verd Amarg, Fruitat Verd Dolç i Fruitat Madur ecològic respectivament
17/01/2025
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics | Festa dels banuts
El certamen, que té com a objectiu difondre i promocionar la carn de caça, inclou també la 3a Festa de presentació de les noves anyades dels vins del Pirineu
10/01/2025
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat | Fira de l'Oli de les Borges
Oli del Boix, Xic’s Cal Borrech, Sodelplana, Vinyes de Bresca i Olea Drinks opten a endur-se el premi en alguna de les categories juntament amb 15 olis més d’arreu de Catalunya
25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
14/11/2024
L’edició d’enguany arriba amb algunes novetats sota el braç
L’edició d’enguany arriba amb algunes novetats sota el braç | Ajuntament de Salàs de Pallars
La 19a edició de la mostra arriba amb novetats sota el braç i acompanyada de la 4a Trobada Ibèrica de tracció animal moderna
12/11/2024
El Parc del Riuet va acollir el 14è Concurs de Ganxo
El Parc del Riuet va acollir el 14è Concurs de Ganxo | Ajuntament de Sort
L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de 90 paradistes que han omplert els carrers del municipi
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
05/11/2024
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona | Ara Lleida
La mostra multisectorial tindrà lloc aquest cap de setmana amb la 19a Mostra, el 9è Concurs Morfològic Nacional i el 14è Concurs de Ganxo com a actes destacats
04/11/2024
Autoritats locals visitant les parades de la fira
Autoritats locals visitant les parades de la fira | Ajuntament de Tremp
Amb més de 80 parades, la fira consolida la seva importància com a punt de trobada per a la promoció del producte local i la cultura pallaresa
31/10/2024
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques | Ajuntament de Tremp
Consulta tots els actes programats per a una de les fires més multitudinàries del Pallars, que se celebrarà el proper 2 de novembre
23/10/2024
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus | Jordi Ubach
per Jordi Ubach Llorens
La fira del bolet del municipi, que s'amplia a tres dies, tornarà a comptar amb el Festibolet o el 8è Boletast
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
22/10/2024
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró | Diputació de Lleida
Considerada una de les fires més antigues i tradicionals del Pirineu, tindrà lloc el dia 27 d’octubre amb més de 70 paradistes
21/10/2024
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes | @oscarordeig
Montsent de Pallars, Formatges de Pallars, Casa Mateu de Surp i Formatges Vilavella sumen un or, tres plates i dos bronzes
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
15/10/2024
El 29è Concurs de raça Cavall Pirinenc Català, un dels plats forts de la fira
El 29è Concurs de raça Cavall Pirinenc Català, un dels plats forts de la fira | Parc Natural de l'Alt Pirineu
La mostra, que se celebra aquest cap de setmana, tindrà com a plats forts les subhastes i els concursos de Vaca Bruna i Cavall Pirinenc català
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
09/10/2024
Imatge d'una edició anterior de la fira
Imatge d'una edició anterior de la fira | Ara Lleida
La mostra comptarà aquest cap de setmana amb múltiples activitats gastronòmiques i culturals, juntament amb l'11a Trobada de Forjadors
01/10/2024
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera | Ajuntament de la Torre de Capdella
La mostra acull de nou el Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i el de Vaca Bruna dels Pirineus
Pàgina 1 de 14