Dimarts, 23 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG GENER: Ja tenim el nom del guanyador del lot de productes Carrella!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció 28 de gener de 2021 a les 12:12
Lot de productes Carrella soertejat entre tots els nostres subscriptors | Carrella / PD
Ja coneixem el nom de la persona guanyadora del sorteig del mes de gener entre totes les subscriptores de Pallars Digital. El premi consisteix en un lot de productes Carrella, format per tres bosses de diferents tipus d'ametlles -Garrapinyada, Repelada Salada i Torrada amb pell-, una ampolla d'oli d’oliva verge extra, un pot de mel de mil flors i una bossa de Carquinyolis d’ametlla llargueta. L'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, ha estat Elies T. (Sort). Enhorabona!

Carrella: l’essència de l’ametlla del Pallars Jussà

Carrella és el projecte del Carlos i la Cristina, dos joves pallaresos que s’han proposat elaborar productes artesanals, la majoria dels quals relacionats amb l’ametlla. Aprofitant la producció familiar del Mas Borrell d’Abella de la Conca, ofereixen diferents tipus de productes fets amb passió, treball, il·lusió i compromís, que es poden adquirir online a través de la seva pàgina web.

Carrella acosta les ametlles a les persones que les compren o a les que adopten el seu propi arbre, fent-les arribar com una experiència pròpia i personal, on puguin sentir la seva olor i el seu sabor, traslladant els seus sentits al camp. Entre els seus productes hi trobem ametlles torrades, ametlles garrapinyades, mel, oli, carquinyolis i, fins i tot, torrons, que ha venut aquest Nadal amb un gran èxit.
 

Carrella s’ha especialitzat en la venda d’ametlles. Foto: Carrella


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 76 persones, les que actualment col·laboren amb el diari. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu. 

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: febrer

El proper sorteig tindrà lloc el mes de febrer, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del proper dia 20. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació