Dissabte, 27 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG GENER: Lot de productes Carrella amb ametlles, carquinyolis, mel i oli!

Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de gener | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 12 de gener de 2021 a les 17:27
Sortegem un lot de productes Carrella entre tots els nostres subscriptors | Carrella/PD
Amb el nou any tornen els sortejos de Pallars Digital! Aquest mes de gener totes les persones subscrites al diari podran optar a guanyar un lot de productes Carrella, format per tres bosses de diferents tipus d'ametlles -Garrapinyada, Repelada Salada i Torrada amb pell-, una ampolla d'oli d’oliva verge extra, un pot de mel de mil flors i una bossa de Carquinyolis d’ametlla llargueta.

El lot de productes Carrella se sortejarà entre totes aquelles persones que ja siguin subscriptores de Pallars Digital i les que s’uneixin a la comunitat de subscriptors del diari abans del dia 20 de gener. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig del lot, gentilesa de Carrella. Molta sort!

Carrella: l’essència de l’ametlla del Pallars Jussà

Carrella és el projecte del Carlos i la Cristina, dos joves pallaresos que s’han proposat elaborar productes artesanals, la majoria dels quals relacionats amb l’ametlla. Aprofitant la producció familiar d’ametlles del Mas Borrell d’Abella de la Conca, ofereixen diferents tipus de productes fets amb passió, treball, il·lusió i compromís, que es poden adquirir online a través de la seva pàgina web.

Carrella acosta les ametlles a les persones que les compren o a les que adopten el seu propi arbre, fent-les arribar com una experiència pròpia i personal, on puguin sentir la seva olor i el seu sabor, traslladant els seus sentits al camp. Entre els seus productes hi trobem ametlles torrades, ametlles garrapinyades, mel, oli, carquinyolis i, fins i tot, torrons, que ha venut aquest Nadal amb un gran èxit.
 

Carrella s’ha especialitzat en la venda d’ametlles. Foto: Carrella


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació