Divendres, 17 de maig de 2024

cuina de bosc

29/11/2018
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
02/11/2018
Pastissers de Sabadell preparant panellets
Pastissers de Sabadell preparant panellets | Juanma Peláez
per Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
24/10/2018
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella | Al teu gust
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
25/09/2018
Imatge il·lustrativa
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
30/08/2018
Foc al Bosc, l'aplicació de l'ICGC
Foc al Bosc, l'aplicació de l'ICGC | ND
Facilita la visualització de la distribució i abast territorial dels focs que ha patit el Catalunya els últims 30 anys i veure l'evolució posterior de l'àrea afectada
15/03/2018
Els Bombers apagant un foc al tros de Conca de Dalt
Els Bombers apagant un foc al tros de Conca de Dalt | Agents Rurals
Del 15 de març al 15 d’octubre, no se'n pot fer als terrenys forestals sense autorització
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça | ACN
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa | Arxiu
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
Els productes de la majoria de plats surten del territori | Ajuntament de Tremp
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
07/08/2017
Voluntaris netejant un arbre que acaben de tallar
Voluntaris netejant un arbre que acaben de tallar | ACN
Aquest estiu més de 200 persones col·laboraran amb la neteja de boscos, cens de gall fer o bioconstrucció al Pallars Sobirà
21/06/2017
Imatge il·lustrativa
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
01/06/2017
Alguns dels participants del curs elaborant un plat.
Alguns dels participants del curs elaborant un plat. | Ajuntament de Tremp
Quinze persones beneficiàries del projecte "Treiem-ne més profit" aprenen a cuinar aliments de temporada amb diferents tècniques
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
11/11/2016
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana | Jordi Ubach
per Lina Borrell
Aquest cap de setmana Salàs de Pallars celebra la 12a Diada de Rememoració de la Fira
09/11/2016
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Durant dos dies els restauradors del Pallars Jussà aprenen diferents tècniques culinàries posant especial atenció a la cuina del corder
31/10/2016
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony | Jordi Ubach
per Jordi Ubach
El consistori celebra l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens"i destaca l'alta assistència de públic
27/10/2016
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen | Ajuntament de Tremp
La plaça Capdevila i el seu entorn aplegaran al voltant de 70 estands agroalimentaris i del comerç local | S'ha convocat novament l'esmorzar popular a base de llonganissa i allioli de codony, així com el concurs d'allioli de codony
25/10/2016
Les jornades comptaran amb sessions de cuina
Les jornades comptaran amb sessions de cuina | Martí Albesa
Les Jornades professionals enogastronòmiques i de la cuina del Pirineu "Gastropirineus" es plantegen recuperar productes i plats del Pirineu
20/10/2016
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Una quinzena de cuiners del Pallars Jussà participen en un seminari sobre cuina creativa a partir de matèries primes de proximitat
30/09/2016
Imatge il·lustrativa
També s'hi troba representada la cuina pallaresa a través d'una demostració de cuina de l'Associació Apat Pallars
28/09/2016
Imatge il·lustrativa
Les fires de tardor ofereixen la possibilitat de tastar els plats tradicionals que es cuinaven pels firandants que durant la fira hi portaven bestiar
04/06/2016
Primeres ampolles de patxaran d'Araós
Primeres ampolles de patxaran d'Araós | Parc de les Olors d'Araós
per Jordi Ubach
El nou Parc de les Olors d'Araós i Licors Portet elaboren "Lo Patxaran del Bosc de Virós"
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula | ACN
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina | Arxiu
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
06/11/2015
Imatge il·lustrativa
per Dedoctor
Tornen les aventures de Dedoctor, que en aquesta ocasió ens apropa fins al Bosc de Virós, al Pallars Sobirà
05/11/2015
Imatge il·lustrativa
L'Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta formativa en el marc del projecte "Treiem-ne més profit"
21/10/2015
Imatge il·lustrativa
Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"
05/10/2015
Imatge il·lustrativa
Arrenca la 3a edició de la campanya "Cuina de Fira" a la Fira Ramadera de la Pobleta
Pàgina 3 de 4