Restauradors pallaresos aprenen tècniques d'innovació i cooperació culinàries

Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"

per Redacció, 29 de novembre de 2018 a les 13:27 |
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una trentena de restauradors del Pallars Jussà principalment, i també de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà, han participat aquests dies 26 i 27 de novembre a les jornades d’innovació i tècnica culinària a la Fundació Alícia. 

Des del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, s’han programat aquestes jornades que donen continuïtat a l’oferta formativa iniciada amb la Fundació Alícia l’any 2014 amb l’objectiu de facilitar als professionals de la restauració eines de perfeccionament i reciclatge, així com per conèixer les noves tendències al sector.


Durant els dos dies s’han dut a terme diferents sessions guiades per experts de la Fundació Alícia. D’una banda, els cuiners Marc Puig-Pey i David Gil han ofert tres tallers, un de sifó, un de cuina del senglar i un altre de forn.

D’altra banda, Noemí Igual, Alba Adot, Ana Lobato i Adriana Gálvez, gastrònomes, dietistes-nutricionistes i tècniques de desenvolupament tecnològic i de salut, han donat pautes per facilitar la gestió de cuina i la creació i/o adaptació de menús aptes per a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.


Els participants han tingut l’oportunitat d’aplicar el coneixements adquirits de manera col·laborativa fet que ha contribuït també a reforçar aliances i intercanviar experiències i coneixements. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació