Dijous, 2 de maig de 2024
fires

Tremp consolida la Fira del Codony en la seva 15a edició

El consistori celebra l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens"i destaca l'alta assistència de públic

Jordi Ubach 31 d'octubre de 2016 a les 13:04
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony | Jordi Ubach
La capital del Pallars Jussà va celebrar dissabte la 15a edició de la Fira del Codony, un certamen ja plenament consolidat amb 15 anys d'existència. La regidora de Promoció Econòmica de Tremp, Anna Ritz, ha celebrat l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens", i ha remarcat la gran assistència de públic durant tota la jornada, en què també va acompanyar el bon temps. Cal destacar, a més, l'alta participació en el concurs d'allioli, que va aplegar fins a 12 participants.

Durant tot el dia la plaça Capdevila de la ciutat i el seu entorn es van convertir en l'epicentre de la fira, amb una setantena d'estands agroalimentaris i del comerç local amb el codony com a principal protagonista. Un any més, l'esmorzar popular a base de llonganissa i allioli de codony va donar inici als actes, entre els quals va tornar a destacar el concurs d'allioli de codony i la demostració de cuina a càrrec de l'associació Apat i la Fundació Alícia.

Paral·lelament als actes de la fira, divendres a la biblioteca hi van oferir la presentació de La filla del Nord, l'última novel·la de l'escriptora Dolors Millat. Al vespre va ser el torn del periodista Josep M. Martí Rigau, que va presentar el llibre L'escó invisible. Va completar el cartell l'esperada obra teatral Un tramvia anomenat desig, de la companyia Les Antonietes, de la qual forma part la trempolina Annabel Castan.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació