Dilluns, 29 d'abril de 2024

Seminari avançat de cuina pels restauradors del Pallars Jussà

Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"

Redacció 21 d'octubre de 2015 a les 12:23

Els restauradors del Jussà tenen una nova cita. Foto: ACN


Els restauradors del Pallars Jussà tenen una nova cita amb els seminaris de cuina. En aquesta edició els participants, una vintena de restauradors de la comarca, treballen sobre receptes tradicionals incorporant tècniques de cuina més innovadores. L'objectiu del temari és donar a les ofertes gastronòmiques dels restauradors participants un valor afegit en termes de modernitat. Les sessions van a càrrec del cuiner Mariano Gonzalvo, de lo Paller del Coc.
 
L'any 2013 el projecte "Al teu gust, aliments del Pallars" va iniciar un programa de suport als restauradors de la comarca amb l'objectiu de conèixer la seva realitat i elaborar conjuntament un pla de treball que els fes més competitius. Fruit del treball conjunt i del debat, va sorgir una proposta en forma de seminaris professionalitzadors que es van començar a impartir al 2014 i que ara continuen amb aquest nou seminari.

Un cop assolides les tècniques bàsiques de cuina, es treballarà amb receptes tradicionals afegint-hi un toc de modernitat i lleugeresa sense que perdin l'essència.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació