Divendres, 10 de maig de 2024

aula de cuina

26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres | ACN
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
28/01/2021
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous
Jaume Mora, de Fonda Farré, impartint el taller aquest dijous | EHP
Diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements
17/02/2020
Imatge de la sessió de cuina vegana a càrrec de Gonzalvo
Imatge de la sessió de cuina vegana a càrrec de Gonzalvo | Ajuntament de Tremp
Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler
20/12/2019
Imatge del ratpenat de Bechstein que s'ha localitzat a Aulàs
Imatge del ratpenat de Bechstein que s'ha localitzat a Aulàs | Luis Lorente
Es tracta del ratpenat de Bechstein i la investigació s'ha dut a terme per investigadors del CTFC
21/11/2019
Imatge il·lustrativa
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions | Joc de cartes
El programa que presenta Marc Ribas ha visitat aquesta setmana Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
20/11/2019
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc | Lo Quiosc
El programa que presenta Marc Ribas visita aquesta nit Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
24/10/2019
Fotografia grupal de tots els participants al seminari
Fotografia grupal de tots els participants al seminari | Ajuntament de Tremp
En un seminari que va tenir lloc en el marc del Cordevi, el festival gastronòmic de la comarca
18/09/2019
Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, en imatge d’arxiu
Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, en imatge d’arxiu | ACN
La matrícula segueix oberta i Ensenyament considera la xifra “molt satisfactòria”
19/06/2019
Ada Parellada ja s’ha estrenat al Canal Girella
Ada Parellada ja s’ha estrenat al Canal Girella | Al teu gust
Els set ambaixadors del corder del Pallars participen en aquesta proposta divulgativa de l’Ajuntament de Tremp
29/05/2019
Moment de l’entrega dels dibuixos
Moment de l’entrega dels dibuixos | Ajuntament de Tremp
Els nens i nenes dels centres educatius trempolins transmeten els seus desitjos de salut i alegria als infants hospitalitzats
12/03/2019
Les verdures contenen alts percentatges de potassi
Les verdures contenen alts percentatges de potassi | Pixabay
per Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens dona alguns consells que poden ajudar a persones amb malalties renals
20/02/2019
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns | Ajuntament de Tremp
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
02/02/2019
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort | Festa dels banuts
per Ivet Eroles
La carn de caça es la gran protagonista d'aquesta festa gastronòmica que comptarà amb una jornada tècnica de demostracions de cuina de caça, entre d'altres activitats
14/12/2018
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó | Balfegó
per Publireportatge
Organitzades pel Grup Balfegó, són una magnífica oportunitat per degustar l’autèntica tonyina roja en totes les seves modalitats | Se celebren en diferents restaurants, entre els quals quatre del Pallars
29/11/2018
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
02/11/2018
Pastissers de Sabadell preparant panellets
Pastissers de Sabadell preparant panellets | Juanma Peláez
per Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
25/10/2018
Cloenda de l'any passat
Cloenda de l'any passat | Consell Cultural de les Valls d'Àneu
La 3a edició d'aquesta proposta tan ben acollida compta amb nou ponències del 26 d'octubre al 7 de juny
24/10/2018
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella | Al teu gust
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
25/09/2018
Imatge il·lustrativa
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça | ACN
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa | Arxiu
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
25/10/2017
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS | Arxiu
Les conferències mensuals s'allargaran fins al juny de l'any que ve
18/10/2017
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària | ACN
per Darío Albert
Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
Els productes de la majoria de plats surten del territori | Ajuntament de Tremp
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
21/06/2017
Imatge il·lustrativa
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
01/06/2017
Alguns dels participants del curs elaborant un plat.
Alguns dels participants del curs elaborant un plat. | Ajuntament de Tremp
Quinze persones beneficiàries del projecte "Treiem-ne més profit" aprenen a cuinar aliments de temporada amb diferents tècniques
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
Pàgina 2 de 3