Dissabte, 20 d'abril de 2024
gastronomia

«Al teu gust» arrenca els seminaris per a restauradors amb la cuina vegana

Aquesta formació dona resposta a una demanda formulada pel propi sector hoteler

Redacció 17 de febrer de 2020 a les 09:17
Imatge de la sessió de cuina vegana a càrrec de Gonzalvo | Ajuntament de Tremp
El projecte Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp ha iniciat la primera sessió del cicle de seminaris professionalitzadors per a restauradors del 2020 i s’ha centrat en la cuina vegana i totes les possibilitats que ofereix la dieta lliure de productes animals de qualsevol tipus.

Una vintena de restauradors del Pallars Jussà han participat en aquesta formació, que ha anat a càrrec del xef Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc. En el decurs de les quatre hores de treball, els participants han elaborat fins a una dotzena de receptes a partir de diferents tècniques de cuina, com els encurtits i han aprofundit en el coneixement de diferents productes d’origen vegetal que han de cobrir a les necessitats de la dieta vegana.

Precisament, el domini de les diferents tècniques és el que aportarà valor i caràcter a cada equip de cuina quan treballi amb la gamma de productes vegetals (fruites, hortalisses, verdures, cereals, pseudocereals, llegums, fruita seca, vegetals marins i llavors, etc.) de la dieta vegana.

Aquest, com la resta de seminaris que es programen des del programa Al teu gust, dona resposta a una demanda del propi sector i té com a objectiu millorar les seves competències i adaptar-se a les necessitats del mercat. El creixent interès per part del gran públic per diferents tipus de dietes, des de gluten free, paleo, flexiteriana o vegana, entre altres, suposa un repte per als professionals de la cuina, que es troben amb la necessitat constant d’actualitzar la seva oferta i adaptar-se a les noves tendències.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació