Dissabte, 20 d'abril de 2024
educació

L'Escola d’Hoteleria del Pallars ja ha cobert la meitat de les places

La matrícula segueix oberta i Ensenyament considera la xifra “molt satisfactòria”

Redacció 18 de setembre de 2019 a les 13:31
Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, en imatge d’arxiu | ACN
Sort acollirà a partir d’aquest curs 2019-2020 el cicle formatiu de Serveis en Restauració, un curs que suposa el tret de sortida de l’Escola d’Hoteleria del Pallars. S’impartirà a l’INS Hug Roger III de Sort i inclourà competències relacionades amb la preparació, la presentació i els serveis d’aliments i begudes i atenció al client, seguint els protocols de qualitat establerts i les normes d’higiene, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental. Per al curs següent és previst un segon cicle de Cuina i gastronomia.

La titulació s’afegeix a l’oferta formativa del centre en turisme i activitats de natura i pretén ser una bona opció no només per a les persones interessades del Pallars, sinó també per a la gent de les comarques del Pirineu en general que vulguin treballar en el sector del turisme i la restauració.

De moment, amb dades de finals de la setmana passada, ja són 10 les persones matriculades, la meitat de les places que s’ofereixen. Es tracta, segons va assegurar a Segre el delegat d’Educació a Lleida, Carles Vega, d’una xifra “molt satisfactòria”. Vega va insistir en la necessitat que el Pallars Jussà, l’Alt Urgell i l’Alta Ribagorça s’afegeixin en aquest projecte.

El cicle és de grau mitjà, tindrà caràcter semipresencial i contindrà formació dual en empreses que possibilitarà als alumnes fer pràctiques mitjançant contractes laborals en empreses del Pallars. La de Sort serà la tercera Escola d’Hoteleria de la demarcació de Lleida, després de les que ja funcionen a la ciutat de Lleida (Segrià) i a Les (Val d’Aran).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació