Dilluns, 17 de juny de 2024

Cal Portalé

10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
09/08/2023
Oriol Sullà i Ivan Caelles amb els dos guardons
Oriol Sullà i Ivan Caelles amb els dos guardons | Cedida
per Tomàs Garcia Espot
Cal Portalé de Claverol i Oli Erm de la Vall de Barcedana han quedat entre els 12 millors amb les varietats d'arbequina
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
14/11/2022
Imatge de les participants en la jornada d'emprenedores i empresàries
Imatge de les participants en la jornada d'emprenedores i empresàries | Pallars Actiu
Un total de 25 empresàries es van reunir a Conques per enfortir els llaços de la xarxa i consolidar la comunitat
16/10/2022
Les vinyes de Castell d'Encús, amb la Conca de Tremp al fons
Les vinyes de Castell d'Encús, amb la Conca de Tremp al fons | Castell d'Encús
per Tomàs Garcia / Irene Montagut
En els darrers anys les comarques pallareses han assistit a la proliferació de nous cellers, que han fet reviure la zona com un territori vinícola i enoturístic
22/08/2022
Juan Cal, a l'esquerra, durant la presentació de
Juan Cal, a l'esquerra, durant la presentació de | M. José Arias
En l'actualitat, l'escriptor està preparant un cicle de novel·la negra, una de les quals estarà ambientada al Pallars
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
17/05/2022
Un ramat de vaques de Cal Tomàs
Un ramat de vaques de Cal Tomàs | ACN
L'estudi s'ha fet durant vuit mesos amb 24 vedells de l'explotació ramadera Cal Tomàs de la Pobla de Segur
13/12/2021
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó | Al teu gust
L’oli pallarès ha estat distingit en la primera edició dels premis 'Barcelona Catalunya Selecció'
29/09/2020
El guia i soci de la cooperativa, Albert Cereza, explicant l'oferta que es posarà en marxa
El guia i soci de la cooperativa, Albert Cereza, explicant l'oferta que es posarà en marxa | ACN
Els beneficis del projecte es volen revertir al territori, situat a cavall dels dos Pallars i l'Alt Urgell
23/09/2020
La família de Cal Tomàs ja va ser premiada en el concurs els anys 2017 i 2018
La família de Cal Tomàs ja va ser premiada en el concurs els anys 2017 i 2018 | Cal Tomàs
L'empresa familiar ha rebut dues estrelles en els Great Taste Awards 2020
23/07/2020
L'organització demana comprar les entrades anticipades, ja que l'aforament serà limitat
L'organització demana comprar les entrades anticipades, ja que l'aforament serà limitat | Festival Orígens
per Tomàs Garcia Espot
Roger Mas i el Petit de Cal Eril seran els protagonistes del cicle organitzat per la Fàbrica Ctretze i el consistori poblatà
15/05/2020
Imatge promocional d’El Petit de Cal Eril
Imatge promocional d’El Petit de Cal Eril | Marc Cuscó
L’organització adaptarà l'edició d'enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones
02/01/2020
Cesc Gelabert durant una coreografia dels gols del Barça
Cesc Gelabert durant una coreografia dels gols del Barça | Arxiu
L'artista Paula Bonet firma la imatge del Festival de Cultures del Pirineu que se celebrarà del 30 de juny al 5 de juliol
27/12/2019
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Arxiu
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
04/12/2019
Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital
Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital | PD
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de desembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos mensuals per només 3€ al mes!
07/08/2019
Representants d'Alba Jussà i Xic's Cal Borrech brindant amb vi
Representants d'Alba Jussà i Xic's Cal Borrech brindant amb vi | Alba Jussà
El celler Xic’s Cal Borrech de Figuerola d'Orcau i l’entitat Alba Jussà participen en la 4a edició d'aquesta iniciativa
09/08/2018
La família de Cal Tomàs recollint uns altres premis gastronòmics
La família de Cal Tomàs recollint uns altres premis gastronòmics | Cal Tomàs
L'empresa familiar ha rebut quatre premis en els Great Taste Awards 2018
12/06/2018
La família de Cal Tomàs amb membres de Zoo Studio i el fotògraf Joan Pujol
La família de Cal Tomàs amb membres de Zoo Studio i el fotògraf Joan Pujol | Cal Tomàs
El catàleg de l’empresa agroalimentària ha guanyat el premi de plata en la categoria de direcció d'art i un altre de bronze en la de material promocional
11/05/2018
El Maldaltura se celebra en un prat a 1.400 metres d'alçada, a Llessui
El Maldaltura se celebra en un prat a 1.400 metres d'alçada, a Llessui | Maldaltura
per Darío Albert
El festival de música de Llessui se celebrarà el 20 i 21 de juliol
25/08/2017
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà | Cal Tomàs
per Darío Albert
Els quatre productes premiats s'etiquetaran amb el segell d'excel·lència Great Tast, reconegut mundialment i amb una validesa de tres anys
Pàgina 1 de 1