Dijous, 25 d'abril de 2024
socis

SOCIS: Ja tenim el guanyador del lot nadalenc amb productes del Pallars!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 27 de desembre de 2019 a les 11:45
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Arxiu
Ja tenim el nom del guanyador del sorteig de socis del mes de desembre de Pallars Digital, consistent en un lot nadalenc de productes pallaresos gentilesa de Casa Badia, Xic’s Cal Borrech, Cal Portalé i La Lionesa. L'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al migdia, ha estat Ruben B. (Tremp). Enhorabona!

Per només 3 euros al mes!

Aquest ha estat un sorteig exclusiu per a les 55 persones que actualment estan associades al diari Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres per donar valor al diari i convertir-lo en un mitjà sostenible, tot promovent un periodisme ciutadà, lliure i independent.

A canvi i per només 3 euros al mes (36 euros/any), participareu automàticament i pel simple fet de ser socis en un sorteig mensual, a més de formar part activa del diari. Fer-se soci/a de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: gener

El proper sorteig tindrà lloc el mes de gener, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de gener. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació