Dilluns, 17 de juny de 2024
emprenedoria

La Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP) celebra una jornada de treball i «networking»

Un total de 25 empresàries es van reunir a Conques per enfortir els llaços de la xarxa i consolidar la comunitat

Redacció Conques | 14 de novembre de 2022 a les 12:41
Imatge de les participants en la jornada d'emprenedores i empresàries | Pallars Actiu
Un total de 25 emprenedores i empresàries del Pallars s’han donat cita al restaurant Cal Jou de Conques en una jornada de treball i networking per enfortir els llaços de la xarxa, crear sinergies empresarials i consolidar una comunitat empresarial femenina que va creixent i afermant-se al territori.

La trobada de la Xarxa d'Emprenedores del Pallars (XEP), conduïda per la Laia Arcones, experta en lideratge i visibilitat femenina, va tenir lloc durant el matí i la tarda de dijous passat. Es van desplegar tota una sèrie de dinàmiques participatives per ajudar a crear comunitat, compartir coneixements, enfortir la marca personal i potenciar l’empresa en femení.


L’objectiu de la XEP és crear espais de trobada per donar impuls professional i suport mutu a l’empresariat femení, potenciant els valors de la dona empresària i connectar amb altres grups empresarials. En aquest sentit, la jornada va comptar amb la participació de representants d’una altra xarxa que s’està impulsant a la Noguera, Les Donasses.

LA XEP està impulsada pel Centre d’Empreses Innovadores (CEI) del Pallars Jussà, en col·laboració amb Pallars Actiu i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran.


Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació