Dissabte, 20 d'abril de 2024
empreses

Cal Tomàs, de la Pobla de Segur, doblement premiada als «Laus 2018»

El catàleg de l’empresa agroalimentària ha guanyat el premi de plata en la categoria de direcció d'art i un altre de bronze en la de material promocional

Redacció 12 de juny de 2018 a les 09:22
La família de Cal Tomàs amb membres de Zoo Studio i el fotògraf Joan Pujol | Cal Tomàs
La 48a edició dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual va premiar el catàleg de productes de l’empresa agroalimentària Cal Tomàs, de la Pobla de Segur, amb un Laus de plata en la categoria de direcció d’art i un Laus de bronze en la de material promocional. Zoo Studio, un estudi de disseny de Vic i Joan Pujol Creus, fotògraf especialitzat en fotos de gastronomia, han estat els encarregats de desenvolupar el catàleg.

Aquests premis els atorga des de l’any 1964 l’ADG-FAD, l’Associació de Dissenyadors d’Art i Dissenyadors gràfics del Foment de les Arts Decoratives. Són els més prestigiosos del sector a tot l'estat espanyol, amb repercussió internacional, i premien l'excel·lència en el disseny gràfic i audiovisual.

Cal Tomàs és una empresa familiar dedicada a l'elaboració d'embotits i a la ramaderia. Per aquesta empresa els premis suposen “un reconeixement a l’aposta d'una petita empresa per fer les coses de manera diferent, arriscant en conceptes innovadors dins de la tradició del sector per aconseguir l'excel·lència" no només en els seus productes sinó que també en la manera de comunicar i presentar el que fan.

Les obres guardonades amb Laus de Plata i d'Or quedaran en un arxiu permanent en el Museu del Disseny de Barcelona. Entre els premiats d'aquesta edició també hi ha el festival Sonar, el Festival Temporada Alta i el Banc Sabadell. Els guardons es van entregar el passat divendres dia 8.
 

Fulleja el catàleg de Cal Tomàs, premiat pel seu disseny

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació