Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

Sorteig desembre: lot nadalenc amb productes del Pallars!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de desembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos mensuals per només 3€ al mes!

Redacció 4 de desembre de 2019 a les 17:34
Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital | PD
Ja tenim a punt la promoció del mes de desembre pels socis i sòcies de Pallars Digital. En motiu de l’arribada de les festes de Nadal, aquest mes sortejarem entre tots els associats un lot nadalenc de productes pallaresos gentilesa de Casa Badia, Xic’s Cal Borrech, Cal Portalé i La Lionesa. 

Com sempre, entraran en el sorteig totes aquelles persones que s’hagin registrat abans del dia 20 de desembre. El sorteig del lot pallarès, format per una ampolla del vi Ximerliu del celler Xic’s Cal Borrech, una ampolla d’oli -de la varietat llargueta del Pallars- de Cal Portalé, un xolís de Casa Badia i una caixa de Galetes de la Noguera Pallaresa de la pastisseria La Lionesa, s’efectuarà el dia 27 de desembre. Molta sort!

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació