Divendres, 26 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla (2-2) i el CF Tremp (3-1) es col·loquen a un punt del líder

Victòria de l’EF Tremp a Tercera Catalana (2-3) i empat 'in extremis' del FC Rialp a Quarta Catalana (2-2)

Redacció 7 d'octubre de 2019 a les 10:31
Els jugadors del CF Tremp celebrant la victòria al vestidor | CF Tremp
Cap de setmana positiu pels equips pallaresos de futbol, ja que cap d’ells ha perdut el seu respectiu partit. A Tercera Catalana els tres conjunts han puntuat, fet que permet seguir el CF Tremp i el CF Pobla com a imbatuts i a només un punt de l’Organyà i el Ponts, que comparteixen liderat. A Quarta Catalana, en canvi, el FC Rialp no ha passat de l’empat en la que ha estat la cinquena jornada de lliga.

Al grup 14, el CF Pobla va empatar a 2 davant la visita del Torà, un rival que també es troba a la zona capdavantera de la classificació. Els poblatans es van avançar gràcies a un matiner gol en pròpia porta dels visitants, que arreglarien la situació capgirant el marcador als minuts 44’ i 50’. A falta de només dos minuts pel final, Benbammou va aconseguir l’empat pels pallaresos.

El CF Tremp, per la seva banda, va sumar els tres punts a casa contra el Torregrossa (3-1). Ortiz va avançar els trempolins al minut 10 i Gonçalves va fer pujar el 2-0 només nou minuts més tard. Nadir va aconseguir el tercer gol al minut 31, resultat amb el que s’arribaria al descans. Diakite, al 49’, va fer el gol de l’honor visitant.

Al grup 13, l'EF Tremp va aconseguir la seva segona victòria de la temporada -totes dos fora de casa- en guanyar al camp de l’Arbeca per 2 gols a 3. Els locals, que encara no han puntuat, es van avançar al minut 18, però Torra va empatar el matx a set minuts pel descans. A la represa, novament Torra va fer pujar l’1-2 al minut 48. Quan semblava que el partit acabaria amb 1-2, Fernández va fer l’1-3 al 87. Els de les Garrigues van marcar el segon a l’últim minut.

A Quarta Catalana, el FC Rialp ha empatat a 2 in extremis al camp del Coll de Nargó. Després d’una primera meitat sense gols, els locals es van avançar al minut 51. A falta de nou minuts pel final farien pujar el 2-0 però el Rialp va reaccionar i va aconseguir empatar el partit amb dos gols als minuts 87 i 89 de partit obra de Sánchez i Caselles respectivament, el darrer de penal.

CF Tremp i CF Pobla continuen imbatuts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, un imbatut CF Pobla suma 11 punts en cinc partits i baixa fins la 3a posició, a un punt de l’Organyà i el Ponts, que lideren la taula. El CF Tremp, que tampoc no coneix la derrota, en suma també 11 i atrapa el Pobla a la 4a posició. Al grup 13, l’EF Tremp escala posicions i se situa 12è amb 6 punts. A Quarta Catalana i amb 7 punts, el FC Rialp és ara 5è.

El proper cap de setmana el CF Pobla rep el Vilanova de l’Aguda i l’EF Tremp el Puigvertenc, mentre que el CF Tremp juga al camp de l'Oliana. A Quarta Catalana el FC Rialp rep el Vilanovenca.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21