Dilluns, 6 de maig de 2024
futbol

El CF Pobla (3-1) i el CF Tremp (0-2) continuen imbatuts

Derrotes de l’EF Tremp a Tercera Catalana (2-5) i del FC Rialp a Quarta Catalana (2-4)

Redacció 30 de setembre de 2019 a les 11:34
Els jugadors del CF Pobla celebrant la victòria amb la seva afició | CF Pobla
Cara i creu pels equips pallaresos de futbol. A Tercera Catalana, el CF Pobla i el CF Tremp han saldat els seus partits amb victòria i l’EF Tremp amb derrota, mentre que a Quarta Catalana, el FC Rialp tampoc ha pogut sumar cap punt en la quarta jornada de lliga disputada aquest cap de setmana.

El CF Pobla va doblegar a casa el Torregrossa per 3 gols a 1. Molleví i Benbammou van avançar els poblatans a la primera meitat. Els visitants van retallar distàncies a falta de cinc minuts pel final del partit, però novament Benbammou va establir el definitiu 3-1 al marcador per mantenir el seu equip invicte aquesta temporada.

Qui també segueix sense conèixer la derrota és el CF Tremp, que ha sumat els tres punts aquesta jornada al camp de l’Ivars d’Urgell (0-2). Els trempolins van marcar el primer gol al minut 14 per mitjà de Conrado. Buhai, al minut 74, va fer pujar el 0-2 al marcador, resultat amb què s’arribaria al final del partit.

L’EF Tremp, en canvi, va perdre el seu partit contra l’Alcarràs B (2-5). Els visitants es van avançar 0-2 però Fernández va retallar distàncies al minut 34. L’Alcarràs va tornar a marcar al 52’ però Roqué atansaria novament el Tremp un minut més tard. Finalment, dos gols més dels del Segrià al 61’ i al 64’ van posar el definitiu 2-5 al marcador.

A Quarta Catalana, el FC Rialp ha perdut a casa contra el Castelldans per 2 gols a 4. Ovando i Jubany van ser els autors dels gols dels pallaresos, que van topar amb un equip que es va mostrar més efectiu de cara a porteria.

CF Tremp i CF Pobla continuen imbatuts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla suma 10 punts en quatre partits i se situa 2n per darrere de l’Organyà, que amb 12 lidera la classificació. El CF Tremp, que tampoc no coneix la derrota, en suma 8 i puja fins la 5a posició. Al grup 13, l’EF Tremp baixa fins la 14a posició amb 3 punts. A Quarta Catalana i amb sis punts, el FC Rialp és ara tercer.

El proper cap de setmana el CF Pobla rep el Torà, el CF Tremp rep el Torregrossa i l’EF Tremp juga al camp de l'Arbeca. A Quarta Catalana el FC Rialp jugarà al camp del Coll de Nargó.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21