Dilluns, 6 de maig de 2024
futbol

El clàssic del Jussà se salda amb un empat sense gols (0-0)

Primer triomf de l’EF Tremp a Tercera Catalana (1-2) i nova victòria del FC Rialp a Quarta Catalana (1-4)

Redacció 23 de setembre de 2019 a les 10:38
Els jugadors del CF Tremp i el CF Pobla van fotografiar-se junts | CF Tremp
El clàssic pallarès de futbol va finalitzar ahir sense gols (0-0). El municipal Pedrasanta va presenciar el primer partit oficial de la temporada entre el CF Tremp i el CF Pobla al grup 14 de Tercera Catalana. Un matx que va comptar amb un gran nombre de públic i que va destacar pel fair play entre tots dos equips, que fins i tot es van fotografiar junts al finalitzar el partit. El domini va ser pel Pobla i les ocasions, a la contra, pel Tremp, però el matx va finalitzar sense gols.

L’altre equip pallarès que competeix a Tercera Catalana, l’EF Tremp, va sumar ahir la primera victòria de la temporada després de vèncer al camp de l’Albagés per 1 gol a 2. Els trempolins van aconseguir la victòria in extremis i amb remuntada inclosa, després que els locals s’avancessin al minut 56. Fernàndez va anotar el gol de l’empat al 67 i Roqué el de la victòria quan només faltava un minut pel final.

El clàssic pallarès va comptar amb una gran afluència de públic. Foto: J. Ubach

A Quarta Catalana, el FC Rialp continua amb pas ferm després de guanyar al camp del Torrefarrera B per 1 gol a 4. Els pallaresos es van avançar al 19’ per mitjà de Jubany i d’Ovando al minut 36. Els locals van reaccionar al 82’ però Alejandro va acabar de sentenciar el matx amb dos gols més, al 87’ i al 89’, per posar el definitiu 1-4 al marcador.

CF Tremp, Pobla i Rialp continuen imbatuts

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana el CF Pobla suma 7 punts en tres partits i se situa 3r. El CF Tremp, que tampoc no coneix la derrota, en suma 5 i és 7è a la classificació. Al grup 13, l’EF Tremp escala posicions i amb la victòria d’aquesta jornada se situa 13è amb 3 punts. A Quarta Catalana i amb sis punts, el FC Rialp és líder gràcies a la diferència de gols.

El proper cap de setmana el CF Pobla rep el Torregrossa, el CF Tremp juga al camp de l’Ivars d’Urgell i l’EF Tremp rep l'Alcarràs. A Quarta Catalana el FC Rialp jugarà a casa contra el Castelldans.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21