Divendres, 3 de maig de 2024
incendi

Un incendi al menjador d'un pis sorprèn de matinada els veïns d'un edifici de Tremp

No hi ha hagut cap persona evacuada ni ferida però el pis ha quedat totalment afectat pel foc

Jordi Ubach Llorens Tremp | 22 d'abril de 2024 a les 10:23
Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi | Bombers
Un incendi va sorprendre la matinada de dissabte els veïns d'un bloc de pisos de Tremp, que van haver de ser atesos pels Bombers. El foc es va iniciar al menjador d'un dels habitatges de l'edifici, situat al carrer Barcelona número 18. L'avís als Bombers es va donar a les 1:06h de la matinada i fins el lloc s'hi van desplaçar quatre dotacions.
 
Quan els Bombers van arribar al pis, el foc ja estava apagat i els residents n'havien pogut sortir pel seu propi peu, tot i que van haver de passar la nit fora, segons els Bombers. Els veïns dels pisos de damunt de l’afectat es van confinar, sense més conseqüències. El pis on es va originar l'incendi ha quedat totalment afectat, especialment el menjador.

Les tasques dels Bombers van consistir en assistir els veïns, ventilar l'escala i els habitatges afectats, assegurar la zona i acabar d'extingir el foc a les 1:53h. També es van assegurar que els veïns confinats es trobessin en bon estat i que els directament afectats per l'incendi poguessin agafar les seves pertinences. 

Segons els Bombers, tot i que hi va haver alguns veïns atesos, tothom es trobava bé i no hi va haver cap persona evacuada ni ferida. Un cop assegurada la zona, els veïns van poder retornar a casa seva.  


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació