Dissabte, 27 de juliol de 2024
Què fem?

Agenda de cap de setmana al Pallars: 27 i 28 de juliol

Consulta les activitats més destacades que s'han programat aquests dies a les comarques pallareses

Pallars Digital Pallars | 25 de juliol de 2024 a les 12:38
El 33è Dansàneu s'allargarà fins al 4 d'agost | Dansàneu
Perquè no se t'escapi res, Pallars Digital t'apropa una selecció de les activitats més destacades d'entre totes les que s'han programat aquest cap de setmana a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Són les següents:
 

Valls d'Àneu: 33è Dansàneu

Aquest dijous el festival Dansàneu dona el tret de sortida a la seva 33a edició, dedicada als 600 anys del que es considera com el primer text sobre la bruixeria a Europa. A més, el festival comptarà amb una trentena de propostes artístiques que conjuguen dansa, música i patrimoni. Més informació en aquest enllaç.
 

La Pobla de Segur: Festa Major

També a partir d'aquest dijous, la Pobla de Segur comença la seva festa major, que s'allargarà fins diumenge amb nombroses activitats. El concurs Fem Colla serà, novament, l'estrella de la festivitat poblatana. Més informació aquí.

D'altra banda, aquest cap de setmana, municipis com Llavorsí Lladorre també celebraran les seves festes majors.

 

Tremp, Tavascan i Paüls: FeMAP

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna aquest cap de setmana en territori pallarès. Ho farà amb les actuacions de Música Trobada, el dissabte a l'Espai Cultural La Lira de Tremp. Per la seva banda, Fortepiano Ègara Trio estarà dissabte a Paüls (La Torre de Capdella) i diumenge Tavascan (Lladorre) interpretant Classicisme vienès. Haydn i Mozart. Amplia la informació en aquest enllaç.
 

Espot i Sort: Mercat Gourmand

Aquest cap de setmana, el Mercat Gourmand començarà el seu recorregut per les comarques del Pirineu fent parada a Espot Sort dissabte i diuemenge. La mostra compta  amb productors alimentaris i artesans on destaca la qualitat, l'originalitat i la presentació dels seus productes tant alimentaris com artesans. Més informació aquí.
 

Vall Fosca: Conferència sobre fosses

Mentrestant, el dissabte, el Museu Hidroelèctric de Capdella acollirà una conferència sobre les fosses de la Guerra Civil Espanyola a la Vall Fosca, i que anirà a càrrec de l'historiador pallarès Josep Calvet. Més informació en aquest enllaç.
 

Senterada: 2a Fira d'Artesania

Finalment, el diumenge, el poble de Senterada celebra la 2a edició de la seva Fira d'Artesania. La mostra comptarà amb tallersvisites guiades, així com amb paradetes amb tota mena de productes artesans i d'artesania alimentària i productes de segona mà amb encant. Més informació aquí.


 No en tens prou? Consulta sota aquestes línies totes les activitats programades al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a través de les agendes dels respectius consells comarcals.



Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació