Dissabte, 20 d'abril de 2024

Derrotes del CB Sort (111-71) i del CB Tremp (49-65)

Els del Sobirà se situen a la zona mitja i els trempolins tanquen la classificació

Redacció 7 d'octubre de 2019 a les 11:13
Derrotes dels dos equips pallaresos de bàsquet, que competeixen al grup 4 de Tercera Catalana. Després d’emportar-se el derbi de la primera jornada davant el CB Tremp, el CB Sort va caure estrepitosament a la pista del Vallfogona de Balaguer per 40 punts de diferència (111-71). El matx va començar igualat però a mitjans del primer quart els locals agafarien avantatges que no deixarien de créixer fins al final del partit. Eduard González, amb 32 punts, va ser el jugador més destacat dels pallaresos.

El CB Tremp, de la seva banda, va caure a casa davant la visita del CB Borges-Garrigues, que debutava a la competició després de descansar el passat cap de setmana. Els de les Garrigues van anar sempre per davant en el marcador en un partit on es van mostrar superiors als pallaresos. Ruben Rodríguez, autor de 19 punts, va ser el jugador més destacat dels trempolins.

Amb aquests resultats, el CB Sort és ara 6è amb una victòria i una derrota. El CB Tremp, amb dos desfetes, tanca la classificació. La propera jornada els del Sobirà reben l’Almacelles i els trempolins juguen a la pista del Secà de Sant Pere.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4