Dimecres, 1 de maig de 2024
infants

El Consell d’Infants de Tremp es planteja reformar el parc infantil de l’Estació

És l’objectiu per aquest 2024 després que l’Ajuntament de Tremp n’hagi reprès les sessions

Pallars Digital Tremp | 18 d'abril de 2024 a les 08:21
Imatge actual del parc de l'Estació de Tremp | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha reprès les sessions del Consell d'Infants, un òrgan consultiu que afavoreix la participació de les nenes i nens per a fer una ciutat més amable i adaptada a les seves necessitats. Per tal d'iniciar el projecte s'ha buscat una nova fórmula que faciliti la implicació dels infants, desvinculant les escoles i afavorint un espai neutre i voluntari els dijous a la tarda.

El primer projecte que es vol treballar des del consistori amb el suport del Consell d'Infants és la reforma del parc de l'Estació, una qüestió pendent i un objectiu per a l'equip de govern. Per aquest motiu, s'ha fet una crida perquè nenes i nens de Tremp de 9 a 11 anys s'inscriguin per a formar part del procés de disseny del nou parc.

La proposta s'articula en quatre trobades amb un grup de màxim 15 infants, conduït per una dinamitzadora i acompanyat pels tècnics municipals d'Obres i Serveis i els regidors d'Obres i Participació Ciutadana. Es preveu celebrar les trobades durant aquesta primavera i deixar enllestida la proposta abans de l'estiu. La remodelació del parc es podria executar durant la tardor.

L'ajuntament trempolí s'ha plantejat com a objectiu escollir cada any un projecte en el que fer partícips els infants. També es preveu donar l'oportunitat de formar part del Consell d'Infants a nous nens i nenes.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació