Divendres, 17 de maig de 2024
tiroteig

Ferit un usuari de la residència de Sort de 85 anys al rebre un tret al braç

Els Mossos d’Esquadra investiguen el succés per identificar-ne l'autor i no descarten cap hipòtesi

Pallars Digital Sort | 30 d'abril de 2024 a les 08:55
Mossos de la unitat d'investigació buscant proves a l'hort de la residència | M. Lluvich / ACN
Un usuari de 85 anys de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort ha resultat ferit aquest dilluns al matí després de rebre un tret al braç. Tal com avança Segre, i segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts policials, l'home hauria rebut l'impacte d'un perdigó des de l'interior del mateix centre geriàtric, i ara els Mossos d'Esquadra estan investigant el succés -a priori considerat com a accidental- per identificar-ne l'autor.

Segons el rotatiu lleidatà, els fets van tenir lloc al jardí de la residència, i ara la policia catalana haurà de determinar si el tret va ser intencionat o accidental. Tampoc no es descarta que hagi estat una bretolada.
 
Després de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el padrí va ser traslladat fins a l'Hospital del Pallars de Tremp. L'home presentava una ferida al braç amb orifici d'entrada i sortida i no es tem per la seva vida. Tal com apunta Segre, la ferida podria haver estat causada per un perdigó o bé per munició del calibre 22
 

Els Mossos ho investiguen

Després de les primeres investigacions dutes a terme ahir, aquest dimarts els Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació de Tremp s'han desplaçat a la residència on van tenir lloc els fets per buscar proves per mirar d'aclarir el cas.

La policia busca indicis a la zona de l'hort, situat al jardí del centre, on la víctima va rebre l'impacte del projectil. Se sospita que podria haver estat disparat des de l'interior de la residència però no es descarta cap hipòtesi. La policia també intentarà localitzar l'arma amb la qual s'hauria fet el tret.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació