Dissabte, 4 de maig de 2024
Televisió

La sèrie «Tor», de Carles Porta, arriba aquest dilluns a TV3 i a la plataforma 3Cat

Tindrà vuit capítols i recuperarà els fets tràgics que van passar en aquest poble del municipi d’Alins l'estiu del 1995

Pallars Digital Tor | 25 d'abril de 2024 a les 11:41
Imatge promocional del nou programa de Carles Porta | CCMA
El pròxim dilluns 29 d'abril, la nova sèrie Tor de Carles Porta veurà la llum a TV3 i a la plataforma 3Cat. La producció, que tindrà vuit capítols, recupera els tràgics fets que l'estiu de 1995 van tenir lloc en aquest poble del municipi d'Alins: la mort de l'amo únic de la muntanya, Josep Montané "Sansa".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)


Es tracta d'un cas que ha marcat la vida d'aquest periodista lleidatà. El punt de partida va ser el 30 minuts de TV3 que va dedicar a la muntanya maleïda l'any 1997. A partir d'aleshores, Porta va continuar la investigació, i el 2005 publicava Tor: tretze cases i tres morts, que anys més tard esdevindria un pòdcast de Catalunya Ràdio.

 
L'estela del cas continua, doncs, amb aquesta sèrie documental, que ha anat precedida d'un altre llibre, èxit de vendes al Pallars durant aquest Sant JordiTor: foc encès. En aquesta nova publicació, l'autor aporta noves informacions i testimonis sobre la mort de Sansa, però també explica el procés de creació de la sèrie, que comptarà també amb diverses maquetes dels escenaris més importants del cas.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació