Dissabte, 4 de maig de 2024
eleccions europees

Jordi Navarra, sisè a la llista d'ERC a les eleccions europees

La candidatura d'ERC s’integrarà a Ara Repúbliques, la coalició d’EH Bildu, el BNG i Ara Més

Pallars Digital Tremp | 25 d'abril de 2024 a les 10:13
L’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra | Arxiu
L'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, serà el sisè a la llista d'Esquerra Republicana (ERC) a les eleccions europees del pròxim 9 de juny. La candidatura d'ERC, liderada per Diana Riba i amb el meteoròleg Tomàs Molina com a segon, s'integrarà a Ara Repúbliques, la coalició amb EH Bildu, el Bloc Nacionalista Gallec (BNG) i Ara Més.
 
El també president del Consell d'Alcaldies del Pallars Jussà estarà precedit per la periodista i comunicadora danesa Helle Kettner, que serà la tercera dels candidats republicans al Parlament Europeu, elegida com a representant del Camp de Tarragona. La seguiran, en quart i cinquè lloc Oriol Cases i Elisabet Nebreda.
 
Hi figuraran també candidats dels Països Catalans, per part del País Valencià, Mikel Lorenzo, entre d'altres. La menorquina Blanca Noguera serà la representant del Jovent Republicà després que el seu Consell Nacional l’escollís el passat mes de març com a cap de llista de l’organització juvenil.


A més, tal com han fet els republicans en altres candidatures, també s'integren membres de Comunistes. En aquest cas, Arnau Piqué, secretari de relacions internacionals de Comunistes de Catalunya. Tanca la llista la Maite Salord, escriptora menorquina i expresidenta del Consell Insular que s'hi afegeix com a independent a proposta d'Ara Més.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació